Hoppa till sidans innehåll

Anta utmaningen 10MILA 2020

16 JAN 2020 17:14
Presumtiva Kavle-löpare, 10MILA 2020 går i år i Upplands-Bro, endast ett stenkast bort. Så det finns egentligen inga ursäkter för att inte anmäla sig till truppen. Utmana dig själv och anmäl dig till truppen så att vi kan få ihop rekordmånga lag i år
  • Uppdaterad: 16 JAN 2020 17:14

Hej alla (presumtiva kavle-löpare),

Jag började orientera lite smått under 2011 och på riktigt 2012. 2013 utmanade jag mig själv (trots att jag var nybörjare) att springa en sträcka på 10MILA som då gick nästan exakt på samma ställe som i år. Det vill säga i Upplands –Bro bara ett stenkast härifrån. Det gick åt h-e, jag bommade rejält på min 13 km långa sträcka. På en sträcka mellan kontroll 8-9, tror jag det var, sprang jag 2 km innan jag hittade kontrollen fast det bara var 200 m mellan kontrollerna. Till slut bröt jag efter 17 kilometers löpning då vi redan felstämplat på en tidigare sträcka. En rejäl utmaning var det och jag har fortsatt att utmana mig själv på 10MILA och har till slut efter ytterligare några felstämplingar, glömde en kontroll i Falun 2016, lyckats vara med i en 10MILA kavle där vi  lyckats ta oss runt med godkänt resultat. SUVERÄNT vilken känsla det var!

Med detta sagt vill jag avdramatisera deltagandet i 10MILA och damkavlen. Visst springer vi samma banor som världseliten men vi tävlar inte mot dom (bara i teorin). För vår del handlar det om att deltaga, uppleva stämningen och spänningen och ha kul och förhoppningsvis bli godkända och en upplevelse rikare. Vad mer än sitt bästa kan man göra? Jag uppmuntrar därför alla klubbmedlemmar att spänna bågen och anta utmaningen nedan. Jag lovar alla förstagångslöpare att jag kommer vara en hängiven supporter och göra mitt yttersta för att uppmuntra och peppa er till stordåd.

Därför vill jag utmana er alla att utmana er själva att satsa på att ta en plats i något av de 6 lagen jag roat mig med att sätta ihop. 3 10MILA-lag, (ett Ungdomslag –H21, ett Herrlag H35-H45 och ett Gubblag H50 +) och 3 damkavlelag (ett Ungdomslag  - D21, ett Damlag D35 –D40 och ett Tantlag D45 +) se bifogade pdf:er för trupp och möjliga laguppställningar. OBS! Dessa lag är bara mina fantasier och inte faktiska lag-ÄNNU!

NATURLIGTVIS är detta OTROLIGT OPTIMISTISKT (SNUDD PÅ OREALISTISKT) att få ihop så här många lag till 10MILA men visst vore det FANTASTISKT KUL. Jag ryser bara jag tänker på alla spännande interna sträckkamper det skulle kunna bli och gliringarna man skulle kunna få eller ge till klubbkompisarna på samma sträcka. Tänk vad många vi skulle vara som kunde heja på varandra vid växlingarna och målgångar. Kanske skulle vi kunna ha med en egen markafunktion som andra klubbar har. Vilken upplevelse/fest det skulle kunna bli. Något som våra ungdomar skulle kunna vara med och se och sporras av kanske?

Ni som antar utmaningen eller vill fundera på att anta utmaningen hör av er till mig så lägger jag till er i truppen.

Jag kommer sedan skicka löpande information om 10MILA-förberedelserna till de som anmäler sig. Till exempel information om speciella 10MILA-träningar och förslag på tävlingar som jag själv vill åka på om jag får sällskap. Vi har i dagsläget köpt färdiga träningskartor för 3 olika träningsområden i närheten av Upplands-Bro och Enköping. Träningsbanor som jag tänkt att de som är intresserade skall ges tillfälle att springa. 

Jag kommer att börja med att anmäla ett 10MILA-lag och ett damkavlelag för det brukar vi få ihop. Beroende på intresse kommer jag sedan att anmäla ytterligare lag.

Men jag behöver ha besked ganska så omgående för att slippa dyra efteranmälningsavgifter. Så ni som vill vara med hör av er senast måndagen den 20:e januari till:

This is a mailto link

Mobil 070-14 14 117

Anmälningsläget 20200120 kl 08:35:

Damer 5 (15), 1 lag klart saknas 10 löpare och reserver:      

Bettan Lindblom Larsson

Malin Kollberg

Lena Flodin

Camilla Adlerteg

Malva Steen

 

Herrar 15 (30), 1 lag klart och på god väg med lag 2, saknas 15 löpare  och reserver:

Adam Lilja

Andreas Eng

Henrik Åhman

Johan Malmström

Patrik Steen

Per Ågren

Rasmus Steen

Stefan Berg

Ville Fontell

Anders Södersten

Fabian Steen

Joachim Hellquist

Edvin Wiklund

Anders Westerberg

Martin Larsson

 

Markan:

Helena Dominique

 

P.S. Hjälp mig att sprida utmaningen till de ni vet är dåliga på att läsa nyheterna på hemsidan.

Med vänliga hälsningar/

Patrik Steen

Stafettgruppen

Skribent: Patrik Steen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Enen - Orientering
Box 160
74523 Enköping

Besöksadress:
Gånstagården
74948 Enköping

Kontakt:
Tel: 0706475604
E-post: This is a mailto link

Se all info