Hoppa till sidans innehåll

ANMÄLAN VÅRUPPTAKTSLÄGER/ KLUBBLÄGER 1-3 mars i Skåne - sista anmälningsdag söndagen den 17/2

12 FEB 2019 18:34
Men nyårsraketer och smällare fortfarande ringandes i öronen kör vi igång säsongen 2019 med dunder och brak och ett VÅRUPPTAKTSLÄGER/KLUBBLÄGER på sydligare breddgrader. Nämligen i Åhus Skåne fredagen den 1 mars till söndagen den 3 mars. Läs mer neda
  • Skapad: 12 FEB 2019 18:34

Förra våren genomförde träningsgruppen ett träningsläger i Haninge för den svarta gruppen (alla egentligen) och de som aspirerade på en plats i något av 10MILA lagen. Det var fantastiskt kul men vi som deltog saknade er andra som inte var med. Så nu försöker vi igen med ett VÅRUPPTAKTSLÄGER/KLUBBLÄGER som riktar sig till alla medlemmar i klubben. Ung som gammal, grön/vit,orange/röd/violett/blå eller svart. Det spelar ingen roll alla kan vara med.
 
Upplägget är nämligen så att vi åker på OK Pans Sverigepremiär i Åhus/Kristianstad, fredagen den 1 mars till söndagen den 3 mars. OK Pan arrangerar då 3 "vanliga tävlingar" med vanliga klassindelningar vilket gör att alla kan vara med och springa en bana på sin egen nivå. Utöver dessa 3 tävlingstillfällen anordnas en extra 10MILA-träning för de som vill (10MILA går i Glimminge Skåne nästa år så det blir bra extraträning för 10MILA-truppen). Det blir två massstarter, en för damerna i dagsljus och en för herrarna i nattljus (mörker alltså).
Tanken och ambitionen är alltså att få till ett läger för hela klubben. Är du det minsta tveksam om detta är något för dig ring och prata med mig så skall jag göra mitt yttersta för att övertyga dig till att följa med.
 
Läs gärna programmet och budgeten som jag snickrat på i den länkade filen nedan.
 
 
Jag har bokat 3 st minibussar, från Hagges, med plast för 27 personer, och Åhus scoutgård i Åhus med plats för 50 st golvförlagda personer.
I dagsläget är 15 platser bokade, så dröj ej för länge med din anmälan.
 
Sista dag för anmälan är söndagen den 17/2.
 
Muntliga anmälningar funkar inte så mejla helst till:
This is a mailto link
ange: Anmälan VÅRUPPTAKTSLÄGER 2019 i rubrikraden.
En skriftlig anmälan går också bra att lämna till mig.
I anmälan ange namn och ålder på samtliga som anmälan avser.
 
Med de förutsättningar jag räknat på , se dokumentet ovan, kommer prislappen att ligga på ca 500:-/person.
 
MVH/Patrik Steen
070-162 50 48
0171-440 660

 

Skribent: Gustav Nordfors
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Enen - Orientering
Box 160
74523 Enköping

Besöksadress:
Gånstagården
74948 Enköping

Kontakt:
Tel: +46761051988
E-post: This is a mailto link

Se all info