Hoppa till sidans innehåll

Ungdomar och föräldrar!

2018-11-07 12:42
Ungdomskommittén genomför en större planering varje höst i syfte att skapa förutsättningar för nästa års verksamhet. Fokusområdena för årets planeringsdag - den 18/11 - är TRÄNING, TÄVLING och SAMORDNING inom ungdomskommittén.
  • Uppdaterad: 2018-11-07 12:42

Varför planeringsdag?

Utöver behovet av att schemalägga våra aktiviteter har vi också ett starkt behov av att utveckla och rationalisera den ganska resurskrävande träningsverksamheten. Under 2019 vill vi dessutom lägga lite fokus på ungdomarnas fysiska träning - utöver orienteringstekniken.

Därtill har vi ett lika starkt behov av att skapa rutiner för att i tillräckligt god tid sätta samman lag till tävlingar mm där vi idag är underrepresenterade jämfört med andra klubbar i distriktet. Här ligger vi tyvärr i ett tydligt efterläge, och vi missar många både bra och roliga arrangemang.

 

Målet med planeringsdagen är att ta fram

  • Målsättningar på kort och lång sikt för kärnverksamheterna (nybörjarkurser, träning och tävling) och stödverksamheterna (läger och info/hemsida). I klartext – vad vill vi uppnå under 2019 resp på 3-5 års sikt. Läggs ut på hemsidan och skickas ut med epost.

  • Träningsprogram för perioden t o m augusti-september 2019 omfattande både orienteringsteknik och fysisk träning. Läggs ut på hemsidan och skickas ut med epost.

  • Plan och rutiner för tävlingssamordning. De ”prioriterade” tävlingarna kommer att finnas beskrivna på hemsidan (och gör det till del idag)

  • Rutiner för ungdomskommittén omfattande ansvarsförhållanden mm. Läggs ut på hemsidan för de som är intresserade av att se hur vi arbetar.

 

För övrigt...

Börjar Vintercupen i närtid - en serie med 10 klubbarrangemang som skall förhindra att vi slappnar av helt under vintern... Håll utkik på hemsidan!

Skribent: Patrik Lander
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Enen - Orientering
Box 160
74523 Enköping

Besöksadress:
Gånstagården
74948 Enköping

Kontakt:
Tel: +46 76 1051988
E-post: This is a mailto link

Se all info