Hoppa till sidans innehåll

VÅRUPPTAKTSLÄGER - KLUBBLÄGER - INTRESSEANMÄLAN

2018-11-08 19:39
Nästa säsong är inte långt borta och på uppdrag av träningsgruppen har jag påbörjat planeringen av ett VÅRUPPTAKTSLÄGER den 1-3 mars i Skåne för hela klubben. Läs mer om vad det handlar om här nedanför och ANMÄL därefter ditt intresse.
  • Uppdaterad: 2018-11-08 19:39

 

I våras genomförde träningsgruppen ett träningsläger i Haninge för den svarta gruppen (alla egentligen) och de som aspirerade på en plats i något av 10MILA lagen. Det var fantastiskt kul men vi saknade er andra som inte deltog. Så nu försöker vi igen med ett VÅRUPPTAKTSLÄGER som riktar sig till alla medlemmar i klubben. Ung som gammal, grön/vit,orange/röd/violett/blå eller svart. Det spelar ingen roll med nästa års upplägg.  

Upplägget är nämligen så att vi åker på OK Pans Sverigepremiär i Åhus/Kristianstad, fredagen den 1 mars till söndagen den 3 mars. OK Pan arrangerar då 3 "vanliga tävlingar" med vanliga klassindelningar vilket gör att alla kan vara med och springa en bana på sin egen nivå. Utöver dessa 3 tävlingstillfällen anordnas en extra 10MILA-träning för de som vill (10MILA går i Glimminge Skåne nästa år så det blir bra extraträning för 10MILA-truppen). Det blir två massstarter, en för damerna i dagsljus och en för herrarna i nattljus (mörker alltså). 

Läs gärna också programmet och budgeten som jag snickrat på i den länkade filen nedan.

Vårupptaktsläger-planering-program-budget.

De två första boende alternativen jag tittat på är redan fullbokade.

Jag har därför nu preliminärbokat logi i Åhus scoutgård för ca 50 personer och behöver så snart som möjligt veta hur INTRESSET är för att jag skall kunna gå vidare med planeringen och lokalbokningen.

Era intresseanmälningar vill jag ha senast den 18/11 i samband med Vintercupen etapp 2. Muntliga anmälningar funkar inte så mejla helst till:

This is a mailto link

ange: Intresseanmälan VÅRUPPTAKTSLÄGER 2019 i rubrikraden. 

En skriftlig anmälan går också bra att lämna till mig.

I anmälan ange hur många ni är som är intresserade (om ni gör en anmälan för hela familjen tex).

Med de förutsättningar jag räknat på , se dokumentet ovan, kommer prislappen att ligga på ca 500:-/person.

MVH/Patrik Steen

070-162 50 48

0171-440 660

Skribent: Patrik Steen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Enen - Orientering
Box 160
74523 Enköping

Besöksadress:
Gånstagården
74948 Enköping

Kontakt:
Tel: +46 76 1051988
E-post: This is a mailto link

Se all info