Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig som funktionär för O-Ringen i Uppsala

19 SEP 2019 07:20
Nu har nedräkningen startat tills det är vår tur att leverera O-Ringen vecka 30 i Uppsala sommaren 2020!
 • Uppdaterad: 15 APR 2020 19:32

Det kommer att vara mycket jobb, det kommer att bli spännande att få vara med och arrangera ett så stort arrangemang och mest av allt kommer det att vara roligt att göra det tillsammans med er! Du anmäler dig i ett system som heter Mobilize. Du kan scanna QR-koden eller gå in via länken https://goo.gl/VBf7cD och ange vad du helst vill göra.

Qr-kod

Vi kommer totalt att vara ca 1200 funktionärer och här nedan kan du se vilka områden som ska bemannas. När du anmäler dig kryssar du i vilket område som du helst skulle vilja arbeta inom.

 1. Tävling: Funktionärer till utsättning och inplockning av SI-enheter, kontrollvakt, elitsprint, elitservice, mark&vilt, MTBO, träningsrace, tävlingsadministration, vätska, ungdomsstafett.

 2. Boende: Funktionärer till camping, boendeanskaffning.

 3. Resa: Funktionärer till parkering, bussning, trafikledning av bil, buss och cykel.

 4. Upplevelse: Funktionär till avslutningsfest, O-Ringentorget, barnpassningen, miniknat, ceremonier, orienteringsskolan, Labyrinten.

 5. Sälj: Funktionärer till kiosker på arenorna och O-Ringenstaden.

 6. IT: Funktionärer för att hantera GPS, stämplingsutrustning, upprätta radiosamband.

 7. Service: Funktionärer för att bygga upp etapparenor och O-Ringenstaden, att bygga och sköta duschar, att hjälpa till att sätta upp tält och elkunniga funktionärer som stöd för elinstallationer.

 8. Miljö: Funktionärer till att bemanna sjukvårdsstationer, funktionärer för att hålla ordning på sophantering och källsortering.

 9. Deltagarservice: Funktionärer som säljer etappstarter och ger service på arenorna, Service på O-Ringentorget, Service till deltagarna via O-Ringens digitala kanaler.

 10. Superfunktionärer: Funktionärer som kan arbeta där det behövs och som gärna provar nya uppgifter.
Skribent: Jesper Ackelman
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Enen - Orientering
Box 160
74523 Enköping

Besöksadress:
Gånstagården
74948 Enköping

Kontakt:
Tel: 0706475604
E-post: This is a mailto link

Se all info