Hoppa till sidans innehåll

Efter nybörjarkursen


Efter nybörjarkursen ingår du (barn) i den Vita träningsgruppen. Det innebär att du lämnar grön svårighetsgrad och börjar träna på vit svårighetsgrad.

Som ungdom ingår du, beroende på hur trygg och säker du känner dig, i antingen gul eller orange träningsgrupp.

Som vuxen deltar du oftast i den orange träningsgruppens träningar, där andra vuxna också deltar. Har du blivit riktigt biten tränar du med prestionsgruppen.

 

Kort om den träning som nu börjar

tisdagsträningarna är det oftast fysisk träning och genomförs oftast i Gånsta.  Den fysiska träningen syftar till att du skall bli snabbare, starkare och smidigare - så att din orken längs orienteringsbanan skall bli bättre. Har du tävlingsambitioner bör du delta i

torsdagarna är det antingen orienteringsteknik. Orienteringstekniken syftar till att lära dig mer och svårare orientering. Den genomförs ofta i Gånsta, men för att träna i olika typer av terräng är vi också på andra platser.

Läs mer om träning under fliken Träning och Ungdom.

 

Läger och tävling

Med jämna mellanrum genomför vi också läger av olika slag. En del är mest sociala och skall bygga lag- och kompisanda i klubben, andra är rena träningsläger.

Förhoppningsvis åker du med på orienteringstävlingar med oss. Här får du verkligen uppleva orienteringen när den är som bäst - massor av folk samtidigt som du springer helt på dina villkor.

 

Kom ihåg!

Det är du som avgör hur mycket du vill träna och tävla.
Ingen annan är beroende av 
din prestation - det är
det fina med vår idrott!

Uppdaterad: 13 JUL 2018 21:40 Skribent: Patrik Lander
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Enen - Orientering
Box 160
74523 Enköping

Besöksadress:
Gånstagården
74948 Enköping

Kontakt:
Tel: 0706475604
E-post: This is a mailto link

Se all info