Nyheter

Ett stort tack samt efterlysning

  • 20 jun 2011

Till alla som var med och hjälpte till och alla som var med och sprang Midsommarlunken vill vi rikta ett stort tack. Under arrangemanget upptäckte vi att det saknas ett jordankare till våran nya vimplar (beach flaggor) om det är någon som vet med sig att man har det hemma så vill vi gärna ha tillbaka det. Annars får vi lov att beställa ett nytt!!

Midsommarlunken 2011

  • 19 jun 2011

Under läs mer kan ni se lagen till Midsommarlunken den 20 juni. Första start sker 18.00 och sista 20.30. Cykla eller gå till Gånstagården och delta i utlottningen av en cykel.

Årets Mini3dagars avgjord

  • 14 jun 2011

Finalen i årets mini3dagars avgjordes i Bredsand. Drygt 50 startade i ett gråmulet och fuktigt väder. Efter målgång var det fika, träningsklädbeställning. lek, bad och prisutdelning vid vandrarhemmet. Grattis till alla fina prestationer och tack till alla deltagare, arrangörer och funktionärer.

Final i mini3dagars

  • 10 jun 2011

Välkomna till finalen av Mini3dagars på tisdag 14 juni i Bredsand! Samling vid Gånstagården 17:45 för färd mot Bredsandsparkeringen. Det finns banor för alla kunskapsnivåer. Föräldrar till nybörjarna är välkomna att vara med och skugga sina duktiga barn. Läs mer i bifogat PM. Efteråt kommer det bli prisutdelning och fika. Det kommer även finnas möjlighet till bad för dom som vill. Vid Frågor: Mattias Olofsson, 0737151414

Anmäl till midsommarlunken

  • 9 jun 2011

Den 20 juni går midsommarlunken vid Gånsta. Som vanligt ska vi ha många lag. Anmäl att du vill gå, lunka eller löpa för OK Enen till Carola Olsson på tel 0171 32390. Carola tar också upp anmälningar på nästa etapp av minitredagars på tisdag kväll.

Resultat minitredagars etapp 2

  • 8 jun 2011

Här kommer etappresultaten och ställningen efter 2 genomförda etapper. 60 personer startade och ytterligare ett tjugotal var engagerade som ledare eller skuggor under en härlig sommarkvällsorientering i Fagerskogen. För er som missade tisdagsorienteringen finns långbanornas kontroller kvar till fredag och överblivna kartor i postlådan vid Gånstagården. Tack till Per och Anna!

Ny häftig tävlingströja till O-ringen och höstsäsongen

  • 7 jun 2011

Ungdomsgruppen har tagit fram förslag till en ny häftig tävlingströja tillsammans med Kämpela. Vi har bestämt nät i sidorna och blixtlås fram. Man kan välja figursydd eller rak, lång eller kort ärm. Fyra olika modeller alltså. Tröjan kostar 500 kr, klubben subventionerar med 200 kr. Du betalar alltså 300 kr för tröjan. Det går också att beställa nya tights, svarta med sömmar i grönt eller rött för 225 kr. BESTÄLL NU OCH DU FÅR ALLT TILL O-RINGEN!

Etapp 2 av OK Enens sommartävling genomförs tisdag den 7 juni i Fagerskogen

  • 2 jun 2011

Samling vid Gånstagården 17:45 för färd mot Motorgården vid Bodavägen. Det finns banor för alla kunskapsnivåer. Föräldrar till nybörjarna är välkomna att vara med och skugga sina duktiga barn. Läs mer i bifogat PM.