Nyheter

Resultat 3-dagars etapp 1 2012

  • 29 maj 2012

I soligt skönt försommarväder startade ett 60-tal orienterare första etappen av OK Enens tredagars. Tävlingens motto var: "Den som gräver en grop åt andra, faller ofta själv däri." Så de flesta kontrollerna var m.a.o. gropar och skärmen satt nere i gropen, vilket gjorde att man inte såg kontrollen förrän man var någon eller några meter ifrån den.

Nu börjar 3-dagars!

  • 28 maj 2012

Nu är det dags för den årliga klubbtävlingen 3-dagars! Första etappen går av stapeln i morgon 29 maj på Gröngarnsåsen samling strax norr om Lasarettet, skärm vid korsningen Kungsgatan-Nyängsvägen.

Härlig familjehelg

  • 20 maj 2012

image: Härlig familjehelg

Flera familjer begav sig till Kilsbergen och Närkekvartetten under kristihimmelsfärdhelgen. Som förväntat var det backigt och stenigt. Regnigt på torsdagen men sedan blev det bara bättre. Vi passade också på att trötta ut barnen på Gustavsvikbadet eller Lek&Bus i Örebro under några timmar. Vi som bodde över på campingen i Nora passade på att äta tillsammans.

Teknikträning nr två för säsongen

  • 16 maj 2012

Nu är det dags för den andra teknikträningen för säsongen. Det som ska övas på är kartminne. Så alla är välkomna till Gånstagården den 22/5, samling 17:45.

Bulken 2012

  • 8 maj 2012

I strålande solsken avgjordes Bulken 2012 vid Motorstadion. Det var fullt med orienterare i Fagerskogen. 43 stycken deltagare i Bulken plus 20 stycken nybörjare. Det blev en hård strid om förstaplatsen med tre stycken inom sju sekunder...

Bulken 2012

  • 5 maj 2012

Nu är det äntligen dags för Bulken 2012. Tävlingen kommer gå av stapel i Fagerskogen med start från Motorstadion. Samling 17:30 Gånstagården eller 17:45 vid Motorstadion! Nybörjare springer traditionell orientering, men även det vid Motorstadion.

Klubbmästerskap och pepparrot (uppdaterad)

  • 5 maj 2012

Anmäl dig till klubbmästerskapet i Skogstibble söndagen den 3 juni. Det kommer att bli ett toppenarrangemang med fantastisk orienteringsterräng och måltid och prisutdelning efteråt. TÄVLINGEN FINNS UPPLAGD I EVENTOR OCH VÄNTAR PÅ DIN ANMÄLAN. OBS! Klicka på "inkludera klubbtävlingar" i Eventor så syns tävlingen i tävlingskalendern eller gå direkt via länken nedan. ALLA KAN VARA MED!

Äntligen sol och värme

  • 1 maj 2012

1 maj gav sig en luttrad skara till Roslagen. Efter tre vårhelger med blötsnö och kyla var det äntligen dags för sol och värme!

Inställd träning 2 maj

  • 1 maj 2012

Träningen som skulle vara imorgon i Jädra är tyvärr inställd på grund av missar i arrangemanget. För er som ändå vill träna så hänvisar vi till löpträning på gånstaspåret.