Nyheter

Tävling till helgen

  • 23 apr 2012

Dalaporten inbjuder till tävlingar lördag-söndag 28-29/5. Sista efteranmälan på onsdag 25/5. Gemensam avresa på lördag kl. 08.15. 30/4 och 1/5 är det tävlingar i Roslagen. Gemensam avresa på tisdag kl. 8.30. Mer info i Eventor.

Tuff start

  • 16 apr 2012

image: Tuff start

Våren har startat tuft för OK Enenlöparna. Det har inte varit fel på resultaten utan snarast på vädret. Påskhelgen var kall med ymnigt snöande på de få som tog sig till Kjula på långfredagen. Påskafton i Strängnas lockade flera och var något bättre men fortfarande kallt. Lännasprinten var kall och ca. 15 cm blötsnö som under dagen smälte och droppade ner på deltagarna var nog tävlingen med sämsta förutsättningarna. Rånäskavlen var trots snö en ljusglimt där vårt lag i HD12 gjorde en fantastisk insats.

Familjeläger i Närke 17-20 maj ?

  • 15 apr 2012

17 - 20 maj går Närkekvartetten i Lockhyttan i Kilsbergen mellan Örebro och Nora. En tävling per dag torsdag - söndag. Mer info om tävlingarna finns på http://www.narkekvartetten.se/ . Terrängen är olik den vi vanligen tävlar i vilket är en bra utmaning och omväxling. Flera familjer planerar att åka i lite olika omfattning. Några deltar 3 eller 4 dagar och några kommer någon enstaka dag. Boende på camping i Örebro, Nora (i husvagn eller stugor) eller ev. på TC (inga stugor). Lite gemensamma aktiviteter efter tävlingarna. Är du intresserad så hör av dig till ungdom@okenen.se senast 25/4 så ser vi om vi kan fixa något gemensamt och mailar ut detta förslag i god tid innan anmälningstiden går ut.

Nu är det dags för första orienteringsträningen

  • 14 apr 2012

Tisdagen den 17 april är det äntligen dags! Vi beger oss ut till Fagerudd för att springa banor lagda av Per Ågren. Samling Gånstagården 17:45. Start från 18:00

Nybörjarkurser 2012 startar 10/4

  • 3 apr 2012

Årets nybörjargrupper startar på tisdag (10 april), anmälningarna strömmar just nu in till ungdom@okenen.se . Om du vill vara med, så titta i programmet som finns här nedan och anmäl dig så snart som möjligt. Välkomna hälsar Ungdomsledarna

Kvarglömda kläder på Enenracet

  • 1 apr 2012

Några överdragsjackor, Västerås och ArlandaMärsta, samt underställskalsonger och tröja finns kvarglömda sedan Enenracet. Kan tas med till Kjulas PåskOL och Stockenfejden. Maila info@okenen.se vid behov.

Tack till alla funktionärer på Enenracet

  • 1 apr 2012

Tävlingsledningen framför sitt stora tack till alla funktionärer för ett mycket väl genomfört arrangemang. Trots vädret kom 427 löpare till start av 515 anmälda. Allt fungerade som vanligt mycket bra från banläggning till parkering, start, målgång, dusch och marketenteri.

Funktionärer Skolmästerskap 25/5

  • 1 apr 2012

Fredagen den 25 maj går vårt traditionella SkolMästerskap i Skolparken mellan 8 – 12. Undrar nu om du kan vara med som funktionär under förmiddagen ? Om du inte finns med på den bifogade personallistan så går det bra ändå att skicka ett e-post till mig på hellbom.andersson(at)telia.com …………….hälsar Kenta Hällbom