Nyheter

Etapp 2 avgjord (uppdaterad)

  • 29 nov 2009

Många löpare kom till start på den andra etappen av årets vintercup. 23 löpare, inklusive skuggor, gav sig i fredags ut i Gånstaskogen på kluriga banor med orientering hela vägen in i mål.

Lördagsträningen startar på lördag

  • 25 nov 2009

Höstens inneträningar startar i Bergvretenhallen 28/11 kl 16:00. Sofia och Lisa leder den.

Vintercupen etapp 2

  • 25 nov 2009

Nu är det dags för den andra etappen av årets Vintercup. Denna gång är det nattorientering i skogen vid Gånstagården som gäller.

OK Enens föreningsfest 2009

  • 21 nov 2009

Välkommen till OK Enens föreningsfest 2009 lördagen den 5 december kl 17.30 i THIP SAN restaurang i Bacho Verktyg. Se kalendern för detaljerat program.

Nu är vintercupen igång!

  • 14 nov 2009

Några lätta snöflingor föll när första vintercupetappen avgjordes med stadsorientering vid Kyrkåsen och Vattentornet. Louise tog hem segern på långa banan och Karl-Oskar Plahn kopplade greppet på mellanbanan. På den korta banan var Angelica Kahsaiy enda deltagaren.

Boråsresan 2009

  • 10 nov 2009

Ungdomsgruppen tog sig ner till Borås för att springa O-Event. En tredagars Sprinttävling med Natt-, Downhill- och ZOOsprint på schemat. Det var en helg med fina resultat, däribland en vinst från fredagen genom Louise Borg.

Preminär vintercupen!

  • 10 nov 2009

Fredag 13/11. Start och mål vid Postrondellen. Nu startar vintercupen. Första etappen är på Stadskartan, Kyrkåsen och Vattentornet. Det går att delta med ficklampa. Ta med sportident-bricka. Ingen föranmälan behövs. Vi räknar med att du kommer! Banläggare Karl-Åke Larsson.

Nu sätter årets vintercup igång.

  • 8 nov 2009

Det blir både nattorientering och dagorientering på stadskartan och på skogskartor. Det finns banor för alla både nybörjare, föräldrar och vana orienterare. På nybörjarbanan kan man ha ficklampa. Ett handikapsystem gör att VEM SOM HELST kan vinna! OM det är snö kan det bli gemensam start så att de bästa får spåra.