Boråsresan 2009

  • 10 nov 2009

Ungdomsgruppen tog sig ner till Borås för att springa O-Event. En tredagars Sprinttävling med Natt-, Downhill- och ZOOsprint på schemat. Det var en helg med fina resultat, däribland en vinst från fredagen genom Louise Borg.

Louise Borg gjorde tre fina resultat i D18 under helgens orienteringar i Borås. En seger i fredagens nattsprint, en fjärdeplats i lördagens downhill och en tredjeplats i söndagens zoorientering. Grattis!

Karl-Oskar Plan och Simon Bernerson lyckades bra i klass H12 där det var svårt motstånd. Emma Bernerson sprang sina första tävlingar i D10 i okänd terräng och kom på 29 plats på lördagen och 57 (av 111) på söndagen! Angelica Kahsaiy var med och sprang tillsammans med Roland alla dagar och gjorde bra resultat i U1. Rasmus Steen gick ut fint på fredagen men drabbades av feber på lördagen och fick ta det lungt. Bland ledarna sprang Anna Malm alla tre tävlingarna och avancerade i resultaten varefter dagarna gick. Mats sprang endast på lördagen men är väldigt nöjd med en åttondeplats i Ö5.