Bryggholmenläger 2009 och Linnéklassikern

  • 23 aug 2009

Ungdomsläger på Bryggholmen. I varierat väder deltog ett tjugotal ungdomar i årets läger på Bryggholmen.

Johan hade gjort ett förträffligt program som följdes så länge vädret medgav. Under fredagen paddlades det kanot och gicks tippsprommenad mot målet Salta Skär. Väl framme var det frivilligt bad, kvällsmat och incheckning i kåtorna.

Under natten regnade det en hel del och det fortsatte under lördag förmiddag. Uteaktiviteter byttes mot innelekar intill vädret blev bättre. Så fort det sken upp så var det dags för fotboll och lite mer bad. Efter lunch gick vi till hamnen för kanotorientering och glasstund innan vi gick tillbaka till Salta Skär. När vi badat, ätit och busat runt en stund hade det blivit riktigt mörkt. Nu var det dags för en äventyrsstig i patruller och med endast fotogenlyktor som ljusköllor. Vi var tillbaka vid 23 tiden och då var det dags att krypa till kojs.
På söndagen var det tidig väckning och packning. Båten avgick redan vid halv åtta för färd tillbaka till Kofsan och vidare mot dagens tävling i Alsike. Uttröttade lägerdeltagae orkade inte med någon riktig skräll under tävlingarna. Alla gjortde en bra insats och vi hade ett bra men lerigt väder under tävlingen.

Eftersom min kamera inte fungerade under lägret kommer mer bilder att publiceras senare.

Ett stort tack till Johan och Linnea för ett fantastiskt läger.
Tack även till de äldre ungdomar som tog sig tid att skugga U1 och U2 löparna under tävlingen.

 

Foto: Irene Andersson

Foto: Johan Forngren

Foto: Johan Forngren

Foto: Johan Forngren

Foto: Johan Forngren

Foto: Johan Forngren