Vintercupen etapp 9

  • 8 feb 2010

Nionde etappen på säsongens vintercup går av stapeln på lördag den 13 februari i Bergvretenhallen vid Fanna IP. Tävlingen sker inomhus i två moment. Möjligheter till ombyte före och efter finns. OBSERVERA att det pågår någon boll "sport" i hallen till ca kl 1620. Vi disponerar hallen till 1830.

Vi samlas i Bergvretenhallen på lördag den 13 februari kl 1630. Genomgång före start ca kl 1650. De tävlande samlas sedan i ett av omklädningsrummen för att invänta första momentet som är en inomhus mörkertävling med enskild start från 1700 och med 30 sek mellan deltagarna.

Ca kl 1730 genomförs andra momentet som är inomhus mörkertävling med masstart.

Tävlingen bedöms vara avslutad 1750.

Tävlingen genomförs inom ramen för årets vintercup. Intjänade poäng från resp ingående moment halveras och vinner man båda momenten i sin klass får man således totalt 12,5 + 12,5 poäng, dvs. 25 poäng. De tävlande startar i den klass de vanligen har tävlat i under säsongen. De handicaptider som har använts vid tidigare tävlingar används men räknas endast till 1/5 del.

Endast av tävlingsledaren tillhandahållen belysnig godkänns. Kompass erfordras ej. Sportident krävs men går att låna. Skala på "terräng" och karta är inte absolut. Ombyts- och duschmöjligheter finns. Tävlingen går att genomföra i lungt tempo och om man inte har ambitioner på att vinna behöver man inte byta om.

Föranmäl gärna deltagande (inkl nummer på din sportident) till mats.bernerson@telia.com senast tävlingsdagen kl 14. Direktanmälan möjlig.

 

Välkomna

Mats