Tankar inför julen av Karl-Åke Larsson som gillar att leta kontroller.

  • 13 dec 2010

Nu är det bra snurr på OK Enen , Enen är på gång.

ENENCUPEN DELTÄVLING 1.

En kylig kväll i Storskogen med snö. Våra alerta ungdomar Rasmus Steen och Simon Bernersson var banläggare. Det är roligt att de tar för sig och vågar lägga banor. De tänkte väl att vi löpare skulle få utslagsgivande banor. Nog fick vi löpare något att bita i. Det blev mycket tufft. Vad jag minns hade jag inget leende på läpparna den kvällen. Nu efter tävlingen har det blivit många skratt. Det var en tävling vi kommer att minnas länge. Kvällen var lärorik för banläggarna oss löpare. Som löpare ser jag fram emot Rasmus och Simons nästa träningstävling.

 

DELTÄVLING 2.

Deltävling 2 var en dagsetapp på stadskartan . Mattias Olofsson var banläggare. Långa banan var en sväng upp på kyrkåsen. Bra banor med många vägval.

 

DELTÄVLING 3.

Idag var Tommy Wåhlin banläggare. Det är alltid spännande att se vad Tommy hittar på. Det blev på nytt en vägvalsrik bana på Stadskartan. Alla var nöjda . Tack Tommy för banorna och Kristina för fikat.

 

DELTÄVLING 4 OCH ANNANDAGSLOPPET.

Nu är det två veckor kvar till jul och annandagsloppet. I fjol var det 34 löpare och 20 som gick tipspromenaden. I år hoppas jag och tror på fler deltagare, Enen är på gång.

 

God Jul!

Karl-Åke