Intensivhelg 27 - 29/1 Uppdaterad 26/1

  • 12 jan 2012

Sista helgen i januari bjuder av tradition på en intensivhelg för alla klubbmedlemmar. Fredag kväll är det en mörkeretapp på vinterkuppen med start kl. 1900 i Lillkyrka. Fredag - Söndag är det ungdomsläger med orienteringsinriktning i Gånstagården med ett pass linjeorientering, ett pass med luftgevärsskytte och ett innepass under lördagen. Söndag är det en dagtävling i vintercupen där det kommer att bli en linjeorientering med start kl. 1100. PM för de två klubbtävlingarna kommer inom kort. Alla klubbens medlemmar är varmt välkomna på hela eller delar av utbudet.

Ungdomsläger i Gånstagården 27-29 januari

På fredagen samlas vi 1745-1800 vid Gånstagården för att lämna in packning och sedan åker vi till Lillkyrka och springer en nattävling i Vintercupen. Det räcker att springa med ficklampa men några pannlampor finns för utlåning. Kom ombytt till orienteringskläder men ta med en varm jacka att ta på efter tävlingen. Det är bra om föräldrar kan vara med och skjutsa till/från Lillkyrka samt vara med och skugga sina egna barn som behöver det.  Efter tävlingen åker vi tillbaka till Gånstagården för kvällsfika och ordnar till det för att sova över. Madrasser finns så ta med sovsäck, ev. kudde och kanske ett gosedjur!

 

På lördag efter att vi gått upp och ätit frukost har vi ett pass punktorientering. Först blir det en genomgång om hur det går till. Lunchen äter vi på Gånstagården och därefter packar vi gympakläder och går till Fanna IP där det blir någon form av luftgevärsskytte på skidskyttemål. Snötäcket kommer antagligen inte att vara tillräckligt för riktigt skidskytte så det blir löpning mellan skjutningarna istället. Efter skyttet blir det gympapass i Bergvretenhallen mellan klockan 16 och 18. Promenad tillbaka till Gånstagården för middag, kvällsmys och nattning.

 

På söndag vill vi gärna att föräldrar kommer till Gånstagården 0930-1000 för att ta med ungdomarna till Loppkulla på Härkebergavägen där vi springer en tävling i punktorientering med start kl 1100. Efter tävlingen blir det korvgrillning och därefter avslutas lägret.

 

Lägret kostar 150 kr som betalas kontant till ledarna, helst i samband med lämning på fredagen. Det går bra att vara med på delar av helgens aktiviteter och kostnaden blir i förhållande till medverkan. Föräldrar får gärna vara med hela eller del av tiden, meddela i så fall detta vid anmälan. Ta med allt som behövs för att sova över inomhus samt 2-3 omgångar träningskläder + gympakläder.

 

Anmälan helst före onsdag 25/1 kl 1800 via mail till ungdom@okenen.se men enstaka senare anmälda kan vara med i mån av plats.

 

Välkomna

PM Fredag kväll