Vintercup etapp 9 Final söndag 11 mars, dusch och avslutning i Gånsta

  • 3 mar 2012

Vintercupens final blir i Lillkyrka söndagen den 11 mars. Samling i Gånsta kl 9.00 eller vid Lillkyrka idrottshall 9.15. OBS! Dusch och prisutdelning i GÅNSTA! Tyvärr kan vi inte köra Inomhus KM i år. Vi har inte kunnat boka någon gymnastikhall att vara i. Länk till startlistan finns nedan under startlista. Om man inte är på plats 3 minuter innan start får nästa person starta tidigare.

Länk till startlistan

 

Vintercup Final

Viktiga kompletteringar till PM

Dusch och ombyte: Förflyttat till Gånsta p.g.a. en handbollsmatch som lagt beslag på både dusch och kafeteria. Sopplunchen är därför också flyttad dit.

Anmälan och registrering: I Lillkyrka mellan 09:15 och 09:45.

Vakanta platser: Finnes, startar före alla andra eller använder någon som mot förmodan inte kommer.

Terräng: Mestadels lättlöpt, men inslag av hyggen och grönområden mestadels på långa och mellanbanan. Snö finns framförallt i nordsluttningar. Elljusspåret är f.n. nästan helt isbelagt, så framför allt korta banan bör tänka på skoval, vägval och att vara försiktiga.

Skärmar: På Mellan och Långa bana har vissa kontroller liten skärm, p.g.a. skärmbrist ( skärmar med kontrollsiffrorna 36-42 ).

Start: Korta banan 120 m till start. Ingen snitsling, syns från målet. Långa och mellan 1400 m, orange-blå snitsel, går enbart längs vägar. OBS Ingen tömning och checkning finns vid starterna. Bara vid anmälan.

Kodsiffror: Det är enbart kodsiffrorna på SI-Enheten som gäller. Ev. siffror på skärmar har ingenting med kodsiffror att göra (Gäller framför allt de små skärmarna).

Kontrolldefinitioner: Är tryckta på kartan, dessutom finns lösa kontrolldefinitioner vid anmälan.

SI Enhet: Check och Töm enbart vid anmälan!! Ingen vid starterna.

Karta: Skala 1:10 000 för långa och 1: 7 500 för korta och mellan.

Kartor: Kartorna samlas in efteråt. Dessa är märkta för att försäkra oss om att inga kartor försvinner inför höstens oktoberrace.

Resultatlista: Produceras så fort som möjligt och kommer att nås via OK Enens hemsida, samt på http://www.agren.st/okenen/resultatlista.html