Slutresultat Vintercupen 2011/2012

  • 11 mar 2012

Nu är finalen avgjord i Vintercupen 2011/2012! Tack Per Ågren för de fina banorna på den nyritade kartan ute i Lillkyrka. Vi vill även rikta ett tack till damerna som ordnade med sopplunchen!

Vad gör Enköpings orienterare på vintern? Orienterar förstås!

Sen slutet av oktober har klubben samlats till tävling på olika kartor runt om i kommunen. Cupen har varit fördelad på fyra mörker- och fem stycken dagsljustävlingar. Det har varierat mellan vanlig bana, punktorientering, stadsorientering, sprint och ultralång. Varje deltävling har dock fördelats på en lång-, en mellan- och en kort bana som i sin tur klassindelats för att alla rättvist skall kunna mäta sig med varandra inom och över åldersgränser.

Söndagens final avgjordes som klassisk orientering i solskenet i Lillkyrka-skogen. 35 personer kom till start. Alla kom i mål vid fotbollsplanen, nöjda med Per Ågrens banor på den färska kartan.  Lite is ligger kvar på stigarna men i skogen är det nästan barmark och lättlöpt.

Efter målgång samlades alla i Gånstagården för sopplunch, samvaro och prisutdelning.

Årets klass-segrare är.

Korta banan D12: Idun Alm.     Korta banan H12: Frej Alm

Mellanbanan D13-16 och D55: Christina Wåhlin.     Mellanbanan D17-54: Camilla Adlerteg

Mellanbanan H13-16 och H55: Fabian Steen

Långa banan: Andreas Svensson

Nu är OK Enen laddad inför årets säsong. Den som klubben medverkar till att starta upp. En av Upplands första Nationella Orienteringstävlingar arrangeras här: “Enenracet” i Fagerskogen lördagen 31 mars!

 

Slutställning efter finalen av Vintercupen 2011/2012

 

Resultat samt sträcktider finns här!