Vintercupen 2014/15 Etapp 5 Inomhus

  • 3 jan 2015

Alla OK Enare hälsas välkomna till säsongens femte etapp i vintercupen på fredag den 9 januari. Denna gång blir det en traditionsenlig inne-tävling där det ryms nattmoment, dagmoment, masstart och omvänd(!) jaktstart.

Först genomförs en bana med masstart i "dagsljus". Efter att samtliga gått i mål på denna sker en individuell "omvänd jaktstart" på en annan bana, denna gång i nästan totalt mörker. De två banornas tid läggs samman för att ge löparens resultattid för etappen!

Samling: 9 januari kl. 1845

Plats: Bergvretenhallen

Första start bana 1: Masstart kl. 1900, 1901 och 1902 (Banvis). Bana 2 stämpelstart från ca kl 1930 enligt startlista.

Gaffling: Ja

Banor: Lätt, Medel, Lång (Jättekrånglig)

Sportident: Ja. Några finns för utlåning

Klädsel: Sprintnorm (Kortbyxor och kortärmat tillåtet). OBS. Skor för inomhusaktivitet. (Inga spik-, dobb- eller smutsiga skor)

Möjligheter till ombyte och dusch: Ja

Pannlampa: Nej. Endast den av arrangören tillhandahållna lampan är tillåten!

Kompass: Mycket begränsat, snudd på inget behov!

Terrängbeskrivning: Flack, lättlöpt bana, omgiven av höga branter med MÅNGA tätt sittande kontroller OCH många virriga orienterare i vägen. Var försiktig så att du inte springer in i terränghinder! Deltagarna får gärna medverka i att konstruera terrängen före, och återställa efter, tävlingen.

Kartskala: Okänd

Anmälan: Ja med mail till ungdom@okenen.se senast tisdag 6/1 kl.2400. Ett fåtal kartor finns för ev. sen eller direktanmälning.

 

Välkomna. Mats 0702952199