10MILA 2015-kavlelag och öppna banor

  • 8 apr 2015

Till årets 10MILA har OK Enen anmält två kavle lag, ett ungdomslag och ett 10MILA lag. För de som inte springer i någon kavle kommer det att finnas öppna klasser. Vill därför slå ett slag för att man antingen anmäler sitt intresse för en plats i ...

Till årets 10MILA har OK Enen anmält två kavle lag, ett ungdomslag och ett 10MILA lag. För de som inte springer i någon kavle kommer det att finnas öppna klasser. Vill därför slå ett slag för att man antingen anmäler sitt intresse för en plats i ett av lagen eller att man springer en öppen bana före eller efter sitt pass som funktionär vid kartplanket. 

I dagsläget ser det ljust ut vad gäller intresset att delta i de olika kavle lagen.

Till ungdomskavlen har 5 stycken ungdomar (upp till och med HD16) anmält sitt intresse. 2 tjejer och 3 killar. Men vi ser gärna fler intresserade då man kan springa med flera löpare på sträckorna 2 och 3.

Till 10MILA-kavlen ser det också ljust ut även om tävlingen sker på natten. Vi har ca 10-12 personer som visat någon form av intresse att delta. Men några av dessa har också aviserat att de kanske kan drabbas av allergier eller att de helst inte springer. Varför vi även till detta lag gärna ser att fler anmäler sig. 

Intresserade att delta i någon av kavlarna hör av sig till mig, Patrik Steen på e-postadress: patrik.steen@enkoping.se eller via telefon på nummer 440 660 så snart som möjligt. Anmälan till de öppna banorna görs lämpligen på plats när man vet att man är ledig från kartplanket en stund.

Med vänliga hälsningar/Patrik Sten