Tack till alla som hjälpte till på Enenracet!

  • 20 apr 2015

Totalt fick vi närmare 800 deltagare på årets Enenrace. Som vanligt lyckades vi med fina arrangemang och vi åstadkom en orienteringsfest i vårsolen som väldigt många uppskattade.

Grunden att vi nu åter lyckades som tävlingsarrangör är som alltid att alla ställer upp och tar stort eget ansvar. Vi har mycker erfarna gruppansvariga, samtidigt börjar vi nu fasa in lite nya personer i ledande positioner med utmärkt resultat.

Att arrangera är ett lagarbete där alla hjälper varandra och därför är det normalt fel att lyfta fram någon enskild, alla är lika viktiga. Dock, denna gång måste jag göra ett undantag: I Fredriks frånvaro så fick Anders, allas vår Chappe, dra ett väldigt tungt lass som arenachef, han la ner ett jättejobb och hade koll på precis allt!

För att utveckla oss som arrangör är det viktigt med utvärdering, därför är det jättebra om alla funderar lite extra vad vi kan förbättra, maila dina förslag till matsl@omicron.se så snart som möjligt när erfarenheterna fortfarande är färska så gör vi en utvärdering som kommer att redovisas lite senare i vår.

Tusen tack till er alla!

Mats Lilja

Tävlingsledningen