Bråttom funktionärer till 10Mila 2015 efterlyses

  • 24 apr 2015

10MILA går i år på hemmaplan i Skepptuna ca 15 km norr om Arlanda den 9-10 maj. Vi, OK Enen, är ansvarig för bemanningen av kartplanket från och med lördag morgon till och med söndag morgon. Därefter skall vi riva planket också.

Därför behöver vi massor (ca 30-40 st) med funktionärer till kartplanket. Leta i garaget eller hos grannen bara vi hjälps åt med att fylla funktionärsbehovet spelar det ingen större roll var de hittas (funktionärerna alltså). Anmäl er och/eller de andra funktionärer ni lyckas hitta till mig Patrik Steen på e-post adress: patrik.steen@enkoping.se eller via telefon 440 660 på vanlig kvällstid snarast.

För att gå igenom vad man förväntas göra som funktionär vid kartplanket och hur man skall göra det håller vi ett möte, preliminärt den 6/5 kl 18:30 i Gånstagården.

Det kommer också att finnas möjligheter för funktionärer att sova över en bit ifrån Arenan. Där har jag inte all information klar för mig men jag räknar med att boka ett tiotal platser för de funktionärer som har nattpass.

Med vänliga hälsningar / Patrik Steen