Resultat 3-dagars 2015 E3

  • 18 jun 2015

Här kommer resultaten från tisdagens FINAL-etapp av 2015 års 3-dagars. Tävlingen blev visst lite svårare än jag trodde och den största svårigheten blev att hitta startpunkten.

Tisdagens FINAL blev svårare än det var tänkt verkar det. Största svårigheten verkar ha varit att hitta startpunkten. Tack i all fall till alla som tävlat och kämpat väl. Här kommer resultaten av etappen,

 3-Dagars 2015 E3 resultat

och sträcktiderna

3-Dagars 2015 E3 sträcktider

 

Tackar också Britta Hollman för fikat i Gånstagården efter tävlingen. Vi i OK Enen önskar dig lycka till i Tyskland med orientering och livet i stort. Du är välkommen att hälsa på oss när som helst.

 

Totalställning i 3-dagars får ni vänta på ett tag till.

 

Det var den sista ordinarie aktiviteten före sommaren. Jag och fler med mig kommer nog ändå att hålla igång ett tag till med träningar på tisdagar, torsdagar och söndagar enligt samma schema som tidigare. Kom gärna upp till Gånstagården då och var med. Skulle det inte vara någon annan där kan man ju alltid springa själv även om det är roligare tillsammans.

 

Inför hösten behöver vi bli fler som lägger banor och ursäkten att man inte kan håller inte. För om man aldrig provar kommer man heller aldrig att lära sig. Vi i träningsgruppen hjälper gärna till och visar hur man gör eller förmedlar en mentor.

Ring mig Patrik Steen mobil 070-162 50 48 och anmäl ditt intresse.

 

Till sist vill jag bara önska alla en TREVLIG SOMMAR och hoppas vi ses i Borås under O-ringen.

/Patrik Steen

Träningsgruppen