Erbjudanden från SOFT

  • 30 okt 2015

Några erbjudanden från SOFT till föreningar och medlemmar. Läs och begrunda vad som kan vara intressant. * Svenska Orienteringsförbundet har ett samarbete med Nordic Green Energy. * Samarbetet med hyrbilsföretaget MABI * rabatt på TBE-vaccinationer * prenumeration på LiveLox * erbjudanden från SILVA. Följ länken till SOFTs hemsida för att se alla erbjudanden. Vi kan ta upp beställningar till SILVA på föreningsmötet den 11 november.

Hej,

Som ni kanske lagt märke till så har Knowit AB i samarbete med Svenska Orienteringsförbundet lanserat en ny tjänst för GPS-uppföljning: Livelox. Den kan användas för live-uppspelning (om enheter med SIM-kort används) eller för analys i efterhand (om gps-klocka används). Ni hittar mer information i nyheten här: http://www.orientering.se/grenar/orientering/nyheter/livelox-ettnyttanalysverktygfororientering/

Klubbprenumeration och individuella prenumerationer beställs genom Eventor-inloggning på Livelox.com, med kortbetalning. För att använda live-uppspelning fungerar Iphone eller Android. I de fall man inte vill använda sin egen mobiltelefon fungerar det att använda en billig telefon t.ex. Samsung Galaxy Pocket Plus för 500 kr och ett kontantkort för 75 kr.

 

Silva har ett erbjudande till alla föreningar, bifogas detta mail, där finns bl.a. vattentäta fodral till t.ex. telefoner.

För att nyttja erbjudandet från Silva ska varje klubb göra en samlad order från alla sina medlemmar, som sedan mailas in till tereza.andersson@silva.se. På denna order ska följande anges:

·         Klubbnamn

·         Kontaktperson

·         Leveransadress

·         Telefonnummer

·         Artikelnummer på produkt

·         Ev storlek på produkt

·         Ev färg på produkt

·         Antal

Silva kampanj

 

Ni har väl inte missat att Svenska Orienteringsförbundet har ett samarbete med Nordic Green Energy. Nordic Green Energy är Sveriges äldsta gröna elbolag och är Nordens ledande leverantör av el från sol, vind och vatten. Läs mer om vårt samarbete i bifogad pdf.

 

Samarbetet med hyrbilsföretaget MABI fortsätter och där utökar vi samarbetet så att det nu blir möjligt för alla enskilda medlemmar att nyttja avtalspriserna. Observera att föreningen ska registrera sig med kontaktuppgifter och organisationsnummer till stefan.sarin@mabi.se. Prisexempel bifogas.

 

Det finns fler erbjudanden, bland annat rabatt på TBE-vaccinationer, till föreningar och medlemmar här: http://www.orientering.se/Forening/Forenings-ochmedlems-erbjudanden/

 

Med vänlig hälsning

 

 

Susanne Söderholm

Förbundschef

Svenska Orienteringsförbundet

susanne.soderholm@orientering.se

+46 769-469 665

 

www.orientering.se

Svenska Orienteringsförbundet

Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm