Preliminärt Träningsprogram 2016

  • 28 mar 2016

Ingen rast ingen ro, vintercupen är precis avslutad och då blir det dags för OL-träning. Träningarna börjar den 5 april i Fagerskogen med Per Ågren som banläggare. Håll utkik efter PM. Nytt för säsongen är att vi i träningsgruppen har tagit fram en preliminär plan för hela 2016 med banläggare och kartor.

Hela det preliminära träningsprogrammet har ni här: OK Enens Träningsprogram 2016 ver 20160322

Kolla igenom programmet och se efter om just du fått chansen att lägga en träning i år (du ska redan blivit meddelad via e-post). Om du tillhör någon av de lyckligt utvalda får du gärna svara på det utskickade mejlet: Typ,

"YIIPEE vad kul, Tack träningsgruppen det var precis vad jag ville och datumet passar perfekt."

Som ni förstår har vi bara delat ut datumen och kartorna. Om datum och plats inte passar ser vi i träningsgruppen helst att ni försöker byta datum inbördes eller hittar en ersättare. Lyckas ni inte lösa det får ni höra av er till träningsgruppen (Patrik eller Mattias) så snart som möjligt så hjälper vi till. Kom ihåg att anmäla bytena till oss.

Finns du inte med på listan fast du borde det hör du av dig träningsgruppen snarast så hamnar du på reservlistan. Angiveri är också bra, ser ni att vi i träningsgruppen missat någon presumtiv banläggare är det bara att skvallra med gott samvete.

Väl mött på träningarna, nu kör vi igång på riktigt!!

/Träningsgruppen genom Patrik Steen