10MILA 2016 i Falun Intresseanmälan

  • 28 mar 2016

Vilka är intresserade att springa 10MILA som i år går i Falun den 14-15 maj?????? ANMÄL DITT INTRESSE NU!

Tävlingsgruppen har anmält ett ungdomslag, 4-6 löpare i laget och ett 10MILA-lag, 10 löpare och distanser från 5,8 km till långa nattens 16,6 km. Vi behöver nu få in anmälningar från er som intresserade av att springa så att vi kan sätta ihop lagen. Vi har alltså inte anmält något damlag då vi bedömt att vi inte kunde få ihop ett lag. Om det ändå finns ett intresse för det får vi efteranmäla ett damlag. Annars finns möjligheten även för damer att anmäla sitt intresse och delta i 10MILA-kavlen.

Klubben har bokat boende i form av en tältplats 10 x10 m och vi behöver nu ett (militär) tält eller motsvarande alternativt flera små tält. Hör av er om ni kan hjälpa till på något sätt eller har ideer om vad som är bäst. Beror lite gran på hur många som följer med och stannar kvar. Bra om ni kan skriva i intresseanmälan vad ni har för planer. Tävlingsgruppen tycker så klart att det är roligast om alla stannar kvar över helgen. 

När vi i tävlingsgruppen vet lite mer om hur många vi blir och vilka planer folk har kommer vi att försöka sätta ihop ett enkelt program för helgen.

För att läsa mer om 10 mila följ länken nedan:

LÄNK TILL 10MILA

Tävlingsgruppen rekommederar följande tävlingar som uppladdning till 10MILA

Grymnatta den 8/4  Arrangör Väsby OK

Uppsala möte, natt den 22/4 Arrangör Rasbo IK och Upsala IF

Tävlingsgruppen ser det som mycket meriterande att ha deltagit och fullföljt dessa tävlingar.

Så på med pannlampan och ut och spring i natten!

/Tävlinggruppen genom Patrik Steen

patrik.steen@enkoping.se Tel 0171-440 660