Uppdaterad Ungdomsläger-VM i Strömstad 2016

  • 29 apr 2016

I samband med VM i orientering på hemmaplan i Strömstad den 20-28 augusti planerar OK Enen ett ungdomsläger för HD16 och uppåt, max 25 år. Ni som anmält intresse nu är det dags att anmäla sig till tävlingarna.

Hej allihop,

planeringen för ungdomslägret i Strömstad går sisådär men än är det gott om tid. Det som är lite mer bråttom är att anmäla sig till själva tävlingarna innan andra anmälningsstoppet går ut 1 maj. Efter det stiger anmälningsavgiften rejält.

Ni som redan anmält intresse för lägret:

Mattias O

Gustav Nordfors

Malva Steen

Emma Bernerson

Fabian Steen

Rasmus Steen 

ANMÄL ER SNARAST

Ni som kanske kan vara intresserade:

ANMÄL ER OM DET PASSAR OCH INTRESSE FINNS

Oavsett antal så kommer i alla fall jag och Camilla vara där så det kommer att gå att bestämma sig senare också men då kostar det mer i anmälningsavgift. Några pengar från Sparbanken får vi inte till detta läger så finansieringen får vi lösa helt själva.

 

MVH/Patrik Steen 20160429

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programmet ser ut som följer:

Ons 24/8 Avresa Enköping - Strömstad Camping på gräsmatta vid farmor Steens Sommarstuga på Öddö. Toa finns men inte dusch, havet ligger dock nära.

Tor 25/8 ROC 4 Medel därefter följer vi VM i långdistans på plats.

Fre 26/8 Ledigt, krabbfiske och bad eller någon annan aktivitet beroende på väder och intresse.

Lör 27/8 ROC 5 Långdistans därefter följer vi VM-stafetterna på plats.

Sön 28/8 Ihoppackning därefter ROC 6 Långdistans och hemfärd.

Transporter mm bestäms senare när vi vet hur många och vilka som kommer åka med. Vi vill ha in intressanmälningarna senast den 19/4. Tänk på att man kommer behöva ta ledigt från skolan och att första anmälningsstoppet är den 1:a maj. Kostnad för lägret? Jag räknar med någon form av sponsring från klubben och ev Sparbanken men tills vidare räkna med självkostnadspris. Resa 90 mil ToR x 5 kr => 450 kr ; Boende Gratis, Mat (på resa och arena samt frukost och middag) 150 kr/dag ? kanske 750 kr eller vad tror ni? Totalt ca 1200 kr / person. OBS! Mycket grov kalkyl med många osäkra parametrar.

Camilla och jag planerar att åka ner redan till den 20:e dvs vi kommer att vara på plats och inte åka med från Enköping.

ANMÄL INTRESSE TILL patrik.steen@enkoping.se eller telefon 0171-440 660