PM Bulken den 17 maj 2016

  • 16 maj 2016

Bulken är tävlingen som inte är som en vanlig tävling. Bulken är klubbtävlingen där man gissar innan vilken tid man har på banan innan man springer ut. Det gäller att veta hur bra man springer och kan orientera. Alla är VÄLKOMNA.

PM Bulken 2016

Hur går tävlingen till?

Du börjar med att titta på kartan för att därefter gissa vilken tid du kommer ha på banan. Sen är det bara att ge sig ut på åsen. När alla har kommit i mål så sammanställer vi resultatet och den som har minst felmarginal på sin gissade tid och den tid man sprang på är vinnaren! Alla i tävlingsklass har samma chans att vinna hederspriset! 

Alla former av tidtagningsmedel är förbjudna att använda under banan! Gäller även Kyrkklockan så den får ni absolut inte titta på. Håll blicken i marken.

TC: utanför Vårfruskolan Skolgatan 23

Samling: Tisdagen den 17 maj kl 18.00 vid TC

Start from ca 18:10

Parkering: Använd kommunala parkeringar i området enligt kommunens P-anvisningar. OK Enen står ej för eventuella P-böter.

Anmälan: Anmälan sker på TC 

Karta: Kyrkåsen reviderad 2012 Skala 1:5000 Ekvidistans 2,5 m

Tävlingsområde: Kyrkåsen, området avlyst för tävlande från och med kl 16:00, kontrollanter kommer kanske att finnas i området.

Kontroller: Skärm och sportidentenhet

Utrustning: Pinne, kompass och plastficka (vi årteranvänder dessa och värnar därmed om miljön). För nybörjare finns det att låna på plats.

Ansvarig: Patrik Steen

Finns någon adminstrativt kunnig person tillgänglig under tävlingen tar ansvarig gärna emot hjälp under tävlingen. Hör av dig på plats i så fall.

Tror det var allt

Med vänliga hälsningar/Patrik Steen