FMM Patrull Tack alla funktionärer!

  • 16 sep 2016

Tack till alla funktionärer i OK Enen som den 14 september hjälpte Regementet att arrangera FMM Patrull Fälttävlan för alla Sveriges regementen. OK Enen ansvarade för alla orienteringsmoment.

Patrull fälttävlan innebär att 4-manna patruller under ett dygn genomför en mängd olika moment. Fyra av momenten innebär orientering.

På morgon den 14 september så började patrullerna med kontrollplockning inne på regementsområdet, därefter en punktorientering med utgångspunkt Stolpplan och mål i Björks.

På kvällen var det dags för nattorientering, först hela patrullen samlad på en bana med start i Jädra/Vallby, därefter skedde kartbyte i Loppkulla där patrullerna dela upp sig i par för att sedan springa ut på en svårare nattorientering där patrullerna själv fick välja vem som skulle ta vilken kontroll. Alla patruller var utrustade med GPS enheter, vilket gjorde att vi i målet i Björks kunna följa alla patruller och framför allt se vilka rejäla bommar som gjordes.Allt gick bra, sista patrull kom i mål halv fyra på morgonen.

För att genomföra detta arrangemang så har förberedelser pågått sedan i våras under ledning av Bo Signman som också stått för all banläggning. Vårt åttagande har också inneburit att vi ritat om kartan inne på regementsområdet. "Vi" i detta fall har varit Stig Eklund. Bosse och Stig har gjort en jätteinsats, men som alltid så går det åt betydligt fler funktionärer när vi närma oss genomförande. Som vanligt ställer medlemmarna i OK Enen upp helhjärtat och med en positiv attityd som gör att det är verkligen roligt att få vara en del av detta.

Föreningen tjänar en hel del sköna slantar till klubbkassan för detta arrangemang. Tusen tack allasammans!

Styrelsen