Hittaut Partnerpaket

  • 16 feb 2017

Nu är det dags att skaffa Hittaut sponsorer. Alla kan hjälpa till, börja med din egen arbetsgivare. Vi har tagit fram en broschyr som beskriver vad Hittaut är och vilka Partnerpaket vi kan erbjuda Enköpings företag och organisationer.

Den 12-sidiga broschyren finns att hämta i Gånsta. Där beskriver vi de tre Partnerpaketen Brons, Silver och Guld i prisklassen 5000 till 15000 kr.

Ett ytterligare alternativ är att erbjuda företagen att deltaga i företagskampen, en friskvårdsutmaning som vi tror kommer attrahera många företag.

Foldern finns i digital version här. Om de tar slut på den utskrivna foldern i Gånstagården kan du alltid maila Mats på matsl@omicron.se så ordnar han fler.

För att vi ska få översikt på pågående kontakter så vill vi att ni kontaktar Mats på mailadressden ovan och talar om vilka företag eller organisationer ni tänker kontakta.

Kartan ska lämnas till slutredigering 15 mars så det är ganska bråttom. När ni fått något företag som nappat på vårt erbjudande så är det viktigt att ni så snart som möjligt ber företagen skicka sin logga så att vi kan lägga in den på kartan.

Som sagt: från och med kl 11.00 i morgon kommer det att finnas en rejäl hög med broschyrer i Gånsta som ni kan hämta. Vi tror att många företag kommer att tycka att detta är en väldigt rolig sak att vara med på och som verkligen inspirerar till trevliga promenader och fin friskvård i Enköping och i våra övriga tätorder i kommunen.