Intresseanmälan 10MILA 2017 i Göteborg

  • 18 feb 2017

Nu är det dags att anmäla sitt intresse att delta i OK Enens 10MILA-trupp 2017.

Välkomna att anmäla ert intresse att delta i OK Enens 10MILA-trupp 2017.

I år går 10MILA i Göteborg den 28-30 april. Vi siktar på att få med två lag, ett damlag och ett herrlag. Tyvärr ser det lite tunt ut med ungdommar i HD14-16 så det blir nog svårt att få ihop ett rent OK Enen-lag till ungdommsstafetten. Men finns det några intresserade ungdommar så finns ju eventuellt möjligheten att bilda ett kombinationslag eller anmäla sig till löparbanken.

Alla intresserade, herrar, damer och ungdommar samt supporters anmäl ert intresse till Patrik Steen i tävlingsgruppen på e-postadress patrik.steen@enkoping.se  senast lördagen den 4:e mars. Ange vilket/vilka lag du kan tänka dig att vara med i (gäller damerna och ungdommarna som får delta i flera stafettlag) och om du har för avsikt att ordna boende på egen hand. Annars är planen att som vanligt boka tältplatser i anslutning till arenan (billigaste och närmaste alternativet).

När vi i tävlingsgruppen vet lite mer om hur många vi blir och vilka planer folk har kommer vi att försöka sätta ihop ett enkelt program för helgen.

För att läsa mer om 10MILA följ länken nedan:

LÄNK TILL 10MILA2017

Tävlingsgruppen rekommenderar följande tävlingar som uppladning till 10MILA.

Grymnatta 7/4 Väsby

Uppsala möte, natt 21/4 Hammarskog

Tävlingsgruppen ser det som mycket meriterande att ha deltagit och fullföljt dessa tävlingar.

Så på med pannlampan och ut och spring i natten!

Torsdagen den 2 mars efter träningen ca kl 20:00  inbjuds hela 10MILA-truppen till Gånstagården för att stämma av läget och påbörja planeringen av resan till Göteborg. 

/Tävlingsgruppen genom Patrik Steen

Tel 0171- 440 660