Resultat E1 3 dagars

  • 2 jun 2017

Tyvärr blev det inget grillparty med korvgrillning men en hel del bra resultat blev det i alla fall. Läs mer om resultaten i artikeln nedan.

Som alla märkte var vädret inte riktigt med oss denna gång. Så grillningen och badandet får vänta till den riktiga sommaren. Hur som helst var det kul med så många deltagare som sprang de vackra banorna på Härjarö, hela 36 st. Resultatlista E1 3-dagars 2017.pdf hittar du på denna länk och en lista med sträcktider finns på denna länk  Resultatlista E1 3-dagars 2017 sträcktider.pdf. Vill man förkovra sig ännu mer i resultaten kan man följa denna länk till winsplit för ännu mera detajerad analys av sitt lopp.

Tyvärr ramlade några skärmar ner på marken under tävlingen vilket gjorde det mycket svårt för de sist startande. Om man märker att skärmen fallit ner eller att den faller ner när man stämplar bör man försöka hänga upp den igen så att även kompisarna som startar senare får en rättvis chans att hitta kontrollen. Kan vara värt att tänka på för nästa gång kanske det råkar vara du som startar lite senare. Felet ligger mest på mig som kontrollutsättare som inte säkerställt att skärmen hängt ordentligt. Men vi kan alla behöva lite hjälp ibland så försök hjälp till med det nästa gång ni har chansen.

Sen var det några som glömde att startstämpla. För dessa har jag satt en starttid som jag tyckt verkar rimlig utefter vad andra löpare haft för sträcktid till första kontrollen. Tror inte det syns men det kan förklara varför några tider inte stämmer med kvittoutskrifterna.

Nu åker jag på Ösaträffen i dagarna 4 och kommer inte att kunna göra några rättelser under denna tid. Hade varit kul om några fler hängt på men det går fortfarande att komma upp och springa öppna banor.

Syns förhoppningsvis på tisdag.

Med vänliga hälsningar Patrik Steen