Rättelse av datum - 28-29 april är det INTRESSEANMÄLAN - 10MILA Nynäshamn 2018

  • 8 jan 2018

Dags att anmäla intresse för att deltaga i årets 10MILA som går i Nynäshamn den 28-29 april. Anmäl dig snarast och passa också på att anmäla dig till det planerade träningslägret i relevant terräng den 23-25 mars. Läs mer i artikeln nedan.

Nu när energidepåerna fyllts till bristningsgränsen är det dags att blicka framåt mot den nya härliga säsongens första stora mål - 10MILA i Nynäshamn den 28-29 april 2018. För att ge oss själva de bästa förutsättningarna att slå de senaste årens resultat planerar vi i kavlegruppen/träningsgruppen nu ett träningsläger i Haninge/Nynäshamnstrakten den 23-25 mars.

Lagmässigt är ambitionen att få ihop ett herr och ett damlag. Tyvärr tror jag det blir svårt att få ihop ett ungdomslag. Men man skall aldrig säga aldrig. Så alla är självklart välkomna att anmäla sitt intresse. Man kan också anmäla sig till löparbanken och kanske få möjligheten att springa i något annat klubblag eller kanske en öppen bana om man inte vill springa i något stafettlag utan bara vara på plats och uppleva stämningen och kanske heja på övriga lag.

Liksom tidigare år kommer det att vara meriterande att deltaga på träningarna så klart men även natttävlingarna: Sumpnatta, Grymnatta och Uppsala möte-natt. Hoppas att det för en gångs skull blir konkurrens om platserna i år.

Hur som helst, för den fortsatta planeringen MÅSTE DU ANMÄLA DITT INTRESSE till att delta i något 10MILA-kavlelag och till träningslägret.

Vi måste veta detta så tidigt som möjligt så att vi kan planera/boka boende, beställa träningskartor, samordna transporter mm. Ja ni vet.

Haninge SOK:s klubbstuga är preliminärbokad för träningslägret.

Anmälan gör du via e-post till patrik.steen@enkoping.se

Muntliga anmälningar gäller inte då de inte fastnar i teflonhjärnan hos undertecknad.