Ny Klädbeställning Uppdaterad

  • 14 jan 2018

Mer information om klädbeställning för OK Enen.

Tack för intresset för kläderna idag. Det kommer fler tillfällen att prova kläderna innan det är dags att beställa.

 Jag kommer att lägga ut kläderna i Gånsta på ett antal tisdags och torsdags träningar framgent. Kläderna kommer att ligga på det stora bordet medans jag är och tränar. Jag ber att som är där och provar att ni lägger tillbaks kläderna ihopvikta och med dragkedjor stängda. Eventuella frågor kan ni ställa till mig efter träningen.

Vid följande dagar och tider kommer kläderna att finnas framme:

Tisdag 16/1 18.00-19.45
Torsdag 18/1 18.30-20.00
Tisdag 23/1 18.30-20.00
Torsdag 25/1 18.30-20.00

Det kommer även att finnas möjlighet att prova kläderna under vår planeringsdag den 27 januari.

För att ge ett bra underlag till styrelsen inför deras beslut om vilken design som vi ska ha på kläderna får ni medlemmar här möjligheten att tycka till om de förslag som vi har tagit fram. Fyll även i vilka modeller som ni är intresserade av så att vi får ett underlag på det. Klicka på länken till enkäten nedan.

Det finns även länkar till två pdf dokument nedan, den första är till de designförslag som har tagits fram och den andra är till prislistan som vi har fått från Noname. En länk till nonames hemsidan finns också nedan där ni kan se bilder och beskrivningar på alla kläder som finns att beställa.

Klädförslagen
Prislista
Noname

Enkät

Priserna är de som OK Enen kommer att betala till Noname. Tidigare har OK Enen subventionerat kläderna till del. Vi återkommer om vilket pris som gäller efter beslut av styrelsen.

De storlekar som finns är 130, 150, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL. Jag måste kontrollera med Noname hur det är med damstorlekarna.

Beställningen ska vara Noname tillhanda senast den 13 februari och då kommer kläderna till oss senast den 5 april.

Uppdatering

Det är stor skillnad på dam och herrstorlekar, vilket gör att vi inte ska beställa på chans. Finns det ett intresse för damstorlekar så anmäl det till mig via e-post eller via enkäten.

Varm up jackan kommer att bli likadan som running jacket förutom att det kommer att bli en svart rand nedanför reflexen i bak.

Design på mössa och buff görs efter att beslut om design på tröja och jacka är taget.