Den 1/3 börjar teknikträningen igen!

  • 16 feb 2018

Äntligen drar ungdomarnas teknikträning igång igen. Konceptet är som i höstas - en gång i månaden (nu torsdagar) - med trivsamt fika efteråt. Strävan är att vara i god orienteringsteknisk vigör inför vårens evenemang.

Årets första pass, d v s Teknikträning 5, genomförs torsdag den 1/3. Nästa pass, Teknikträning 6, ligger den 29/3. Ta för vana att kolla av kalendern på hemsidan!!

Den 15/3 har vi, som vi informerat om tidigare, ett pass om Kost & Hälsa. Då får vi besök av Emma Bergman, dietist och lärare från Orienteringsgymnasiet i Olofström. Glöm inte det!

Under våren kommer vi också att försöka komplettera den grundläggande teknikträningen med extra träningar. Dessa extra träningar syftar till att befästa tekniken. Dessa tillfällen kommer att ligga på torsdagar, och annonseras ut i nyhetsflödet.

I höst övergår vi till att förtäta teknikträningen så att alla nio grundläggande pass förläggs till den ljusa delen av året. Under den mörka delen av året kraftsamlar vi till övningar mm som inte är dagsljusberoende.

 

Väl mött bland kartor, kompasser och gott fika!

/ungdomskommittén