Tisdagsträning 8 maj

  • 3 maj 2018

Vi provspringer banorna inför Brännskogstestet. UPPDATERAD!

Den 23 maj är det dags för årets skolmästerskap och brännskogstest. Så på tisdag behöver vi provspringa alla banorna. Vi har lagt det som en tisdagsträning i förhoppningen att många kommer och deltar. 

Det finns gröna, vita och gula banor så de mera erfarna löpare får tänka detta som ett intervall-/kontrollplock-/konditionsträningspass. Banorna är från 1,5 - 2,5 km långa så man kan hinna med flera stycken om man vill. 

Vi kommer att använda SI-enheter då vi även måste testa utläsningen i MEOS, och eftersom vi testar lite nya funktioner i MEOS, så får ni ha överseende om ni inte kan får fullständiga resultat (fast det hoppas vi att ni kan).. Ta med SI-pinnar om ni har (det finns lånepinnar till de som inte har egna, eller har glömt ;) ). 

Vi kommer även att testa möjligheten att använda funktionen Livelox så man kan se hur man har sprungit, så ni får väldigt gärna ladda ner Livelox-appen till era smartphones och använda dem när ni springer (Om ni vill, så hjälper vi till med det på plats). 

Av hänsyn till kartutskrift så vill vi att ni  anmälar er och berättar hur många ni är som kommer delta. Det blir direktanmälan i MEOS på plats. 

OBS! Uppdaterad info:
Vi samlas kl. 18.00 vid Grillplatsen i Gånsta.
Barn som går i åk 6 och 9 kan inte vara att provspringa banorna då det dem som ska springa barnona sen vid Brännskogstestet. Jag kan behöva hjälp i start och mål, så ni är givetvis välkomna att komma och hjälpa till som funktionärer. 

Är det något som är oklart, så är det bara att maila eller ringa
Vänligen
Morten 
morten@ingwersen.se
0730610013