Årets Distriktsläger genomfört!

  • 31 maj 2018

image: Årets Distriktsläger genomfört!

150 ungdomar deltog i helgen (26-27/5) i årets distriktsungdomsläger som anordnades av OK Enen. Lägret genomfördes med Lillkyrka sporthall som bas och träningsområden runt såväl Lillkyrka som vid Gåde.

Totalt deltog ca 150 barn och ungdomar i åldern 7 till 17 år. Deltagarna kom från 11 av Upplands orienteringsklubbar och ur flera av dessa klubbar kom även de tränare som under två varma majdagar drillade ungdomarna i de fyra träningsgrupperna (grön/vit, gul, orange och violett/USM). Hela 23 av ungdomarna var Enen-löpare - vilket var särskilt roligt.
Samtliga deltagare utspisades i Lillkyrkaskolans matsal, men det fina vädret fick flertalet att dinera utomhus. Under lördagskvällen genomfördes även en mycket uppskattad sjukamp med alla deltagarna varefter några hundra grillkorvar inmundigades.
De yngre bodde under lördagsnatten i sporthallen och de äldre ungdomarna (orange och violett) fick övernatta i militärtält bakom hallen. Ett något oväntat äventyr uppstod då sporthallens inbrottslarm valde att aktivera sig själv kl 22.40. Detta missades dock helt av några barn (varav fyra ur OK Enen) som på något outgrundligt sätt lyckades sova sig igenom episoden med den vilt tjutande sirénen.
På det hela taget var det ett roligt och uppskattat läger som arrangerades av OK Enen. Lägerledning och funktionärer bestod av fjorton glada, arbetsvilliga och engagerade personer ur klubben. Stort och varmt tack till er för ett väl genomfört läger som garanterat gett mersmak för många barn och ungdomar!

Nedan några bilder från lägret - tidigare publicerade på Instagram och Facebook.

Jakob och Hampus med resten av Violett/USM-truppen.

 

OK Enens deltagare i gul träningsgrupp.

 

 

Orange och violett grupp samt USM-truppen förlades till mångas förtjustning i militärtält. Men- varför spelar man fotboll på ett orienteringsläger....?