Än är det inte slut...

  • 28 sep 2018

Årets sista teknikträning lockade, trots regn, rusk och iskyla, ett 15-tal ungdomar och glädjande nog också några vuxna! Men är det slut nu? Alls icke - vi har träningar och orienteringsarrangemang i stort sett hela vintern!

En av de bästa sakerna med orientering är att sporten är fullständigt oberoende av väder - man kan orientera hur blött, lerigt och kallt det än är!

Och nej, det är inte slut än:

  • Den 2 oktober är det nattorientering - och det har ni ju nästan provat på redan. Läs mer i nyhetshistoriken - och anmäl er!!
  • Den 28 oktober genomför vi Enenracet, en av de två nationella träningar som vi ansvarar för. Den brukar locka 7-800 deltagare. Här deltar ni självklart - i utvecklingsklass eller tävlingsklass.
  • I november börjar Vintercupen - en serie klubbarrangemang som sträcker sig framt till mars-april då den ordinarie säsongen tar vid. Här får du bl a prova på inomhusorientering i mörker...
  • Den 24 november genomförs klubbens ÅRSFEST. Här äter vi gott och har trevligt - och delar ut priser, utmärkelser till alla berättigade. Mer information kommer senare - alla är dock välkomna!

Allså - släpp aldrig hemsidan och sociala medier ur sikte...

Rätt klädd - alltid beredd!!

Bra jobbat alla nybörjare och övriga ungdomar!

/Ungdomskommittén