Prel Tävlings PM Vintercupen E2

  • 8 nov 2018

Välkomna till etapp 2 av årets vintercup söndagen den 18 november. Anmäl er i Eventor som vanligt senast fredagen den 16/11 kl 23:59. Preliminärt PM för etappen, se nedan.

Anmälan: Eventor

Preliminärt Tävlings PM

Vintercupen etapp 2  2018-19

Åkersberg söndagen den 18 november

 

Samling: 10:45 i gångtunneln under JP Johanssons gata vid Gulkremlagatan.

Vägvisning: Ingen - men samlas gärna i Gånstagården kl 10:30 och ta en gemensam promenad eller lätt jogg till samlingsplatsen. Följer man cykelvägen som går längs med JP Johanssons gata så kommer man fram till samlingplatsen. För de som inte vill samlas där hänvisas till allmäna parkeringsplatser i anslutning till samlingsplatsen. Följ gällande trafikbestämmelser.

Start: Gång och cykelbaneförgreningen öster om gångtunneln. Första start ca kl 11:00. Ca 1 minuts start intervall. Startstämpling - kortare kalsser får kartan före startstämpling och de längre klasserna får kartan efter startstämplingen.

Mål: På ungefär samma ställe som starten.

Maxtid: Ingen egentligen men senast kl 13:15 börjar vi plocka in kontrollerna.

Terrängbeskrivning: Lättsprungen stadsnära skog med en del otydliga stigar. Otydliga stigar på de lättare banorna kommer att vara förstärkta med orange/vita snitslar. Det kommer också att finnas ett par konstruerade stigar som också är markerade med orange/vit snitsel. Dessa stigar är markerade på kartan med rosa streckad linje. De längre banorna går delvis i grön skog och på andra sidan östra länken. Iaktag försiktighet när vägen passeras.

Karta: Parkernas stad - samtliga klasser har kartskala 1:7500 och ekvidistans 2,5 m.

Kontroller: Skärmar och SI-enheter

Kontrolldefinitioner: Endast tryckt på kartan - inga lösa alltså. 

Banor:

Lång blå/svart: 5,1 km

Avlång blå/svart: 4,0 km

Mellan orange/röd: 3,1 km

Kort gul: 2,4 km

Lätt vit: 1,8 km 

Anmälan: Via eventor i första hand. Direktanmälan på plats i den mån det finns kartor kvar. Vi kommer att trycka upp ett begränsat antal extrakartor.

Banläggare: Patrik Steen och Joachim Hellquist

Ta med egen SI-pinne och plastficka. SI-pinne och kompasser finns att låna för de som inte har. Även extra plastfickor kommer finnas på plats. 

Har ni frågor om arrangemanget är ni välkomna att höra av er till Patrik Steen 070-162 50 48 eller 0171-440 660

 

Välkomna hälsar Patrik och Joachim