Program för Planeringsdagen lördag 26/1

  • 20 jan 2019

På lördag är det dags för årets planeringsdag. Vi startar kl 9.00 i Gånsta med lite fika och genomgång av dagen.

OBS OBS Samtliga medlemmar är välkomna. Även om ni just nu inte är funktionär i föreningen så är planeringsdagen ett utmärkt sätt att lära sig hur föreningen fungerar.

Program:

9.00 Fika samt genomgång av dagen. Årets prioriteringar.

10.00 Varje grupp och kommitté planerar nu sin verksamhet.

12.00 Lunch.

13.00 Fortsatt arbete i grupper

14.00 Samling och diskusion av punkter som måste koordineras mellan olika grupper. Eventuellt tidigare om alla grupper är klara.

15.30 Sammanfattning och avslutning.

Resultatet av dagens arbete ska in i vår Verksamhetsplan samt i vårt förslag till budget. Båda dessa delar kommer att tas upp på det kommande årsmötet.

Varje grupp/kommitté ska göra följande:

Ladda ner mallen till verksamhetsplanen: Verksamhetsplan Mall

En del är i ifyllt i förväg, kolla och korrigera eventuellt. När det gäller namn så kan ni hoppa över detta eftersom valberedninges arbete inte är klart ännu. Fyll därefter i under de olika rubkerna: Utvärdering 2018, Aktiviteter 2019, Mål 2019 och Mål 3 till 5 år.

Under Utvärdering 2018 kan ni antingen fylla i vad som gjorts under 2018 eller en kommentar hur väl verksmahetsplanen 2018 uppfylldes för  er grupp.

Utöver detta ska ni fylla datum för era aktiviteter. Vi kommer att ha en central kalender som ni efterhand fyller i. Detta är mycket viktigt för att vi ska undvika att flera aktiviteter kolliderar. När det gäller budget vill vi också att varje grupp bedömer vilka utgifter man kommer att ha under året men även eventuella inkomster.

Som inspiration kan ni titta på förra årets Verksamhetsplan:

Verksamhetsplan 2018 Rev D

Vi kommer även att ha en terminal uppkopplad för O-ringen 2020 där man kan anmäla som funktionär.

Ifyllda verksamhetsplaner mailas till Mats på mail matsl@omicron.se. Detta gäller alltså även för er som inte kan närvara under dagen.

Naturligtvis behöver man inte skriva in allt på datorer, det går utmärkt att lämna in handskrivna underlag. Utskrivna mallar finns på plats.

Välkomna till en spännande dag!

Styrelsen