Kampanj 1 O-ringen

  • 26 jan 2019

DELAD GLÄDJE……..

Den 31 januari avslutas den första kampanjen där vi satt som mål att 60 Enare skulle anmäla sig som funktionär till O-ringen 2020. Vi har en bit kvar tills vi nått målet, men snart så…. Om du är en av de som tänkt "klart jag vill va med" då är det dags att anmäla dig nu!
För att anmäla sig klickar du på länken https://goo.gl/VBf7cD så kommer du till formuläret där du fyller i dina uppgifter samt vad du är intresserad av att jobba med under O-ringen. Eller kontakta Birgitta Petersen och anmäl dig.

Det finns 12 områden och du kan sätta upp tre områden på din anmälan. Områdena är Tävling, Boende, Resa, Upplevelse, Ekonomi, Funktionär, Marknad, Sälj, IT, Service, Miljö, Deltagarservice.  

Inom område Service söker vi ansvariga på posterna:  Logistik planering, Material och godshantering, Dusch och VA, Toalett och Tält och Bygg. Vad innebär det? – Kontakta Birgitta så berättar hon mer.

Jakob Lilja är ansvarig för Fordon och utrustning samt Markarbete och röjning. Känner du att du vill dela det ansvaret med honom så kontakta Jakob eller Birgitta.
Så alla ni som nu tänkt att "klart vi vill vara med när O-ringen kommer till Uppsala"- gå in och anmäla er!