10Mila 27-28 april 2019 i Glimåkra Skåne - Intresseanmälan

  • 10 feb 2019

Vill du vara med i ett OK Enen lag på 10MILA i år? Anmäl då ditt intresse så snart som möjligt, men senast den 3 mars, så att vi kan anmäla rätt antal lag. Läs mer om intresseanmälan och hur vi förbereder oss nedan.

Hej allihop,

då är det snart dags igen för 10MILA. Denna gång långt i söder, i Glimåkra i Skåne. För att kunna anmäla rätt antal lag och slippa chansa så vill jag ha in era in intresseanmälningar senast den 3 mars, men gärna tidigare. Till dags datum, utan allt för mycket reklam, har 10 personer anmält sitt intresse. 9 män och en kvinna. Vi bör alltså kunna få ihop ett 10MILA-lag och jag har därför anmält ett lag i 10MILA-kavlen. Vore kul om jag får in intresseanmälningar från ytterligare fyra damer så att vi ka anmäla ett damlag också. Några anmälningar från ungdommarna skulle också vara skoj.

Hur som helst skynda er att skicka in era intresseanmälningar om ni inte redan gjort det. Anmälningarna skickar ni till min e-post adress (min teflonhjärna klarar inte muntliga anmälningar):

patrik.steen@enkoping.se

ange 10MILA 2019 i rubrikraden så är ni snälla.

För att förbereda oss på bästa sätt så rekomenderar jag att vi allihop åker med på VÅRUPPTAKTSLÄGRET den 1-3 mars. Då åker vi till Åhus/Kristianstad och deltar i deras tävlingar Sverigepremiären. Se tidigare och senare nyheter för mer info om det lägret.

Vill man inte åka så långt bort kan man under den tidiga våren även vässsa 10MILA-formen på någon av nedanstående natttävlingar:

Sumpnatta i Sunbyberg fredagen den 29/3

Grymnatta i Upplands Väsby fredagen den 5/4

Uppsala möte, natt fredagen den 19/4

Vill man inte satsa på en nattsträcka på 10MILA så finns så klart flera andra dagstävlingar att finslipa tekniken på. Vi har också träningar som vanligt på tisdagar, torsdagar och söndagar. 

Har ni frågor eller vill bli övertalade att vara med ring mig.

Mobil: 070-162 50 48 (dagtid)

Hem: 0171-440 660 (kvällstid)