Tid för det O-ringenförberedande lägret fastställd!

  • 29 apr 2019

Helgen vecka 27 blir tiden för det O-ringenförberedande lägret som tidigare utannonserats. Passa på och boka upp hela eller delar av helgen!

Tid:

Helgen v27 - fredag kl 1000-söndag kl 1500. Du kan naturligtvis komma och åka hem när du vill.

Plats:

Sörsjöns camping (stuga, tält eller husvagn).

Omfattning:

6 pass med olika fokus (orienteringsteknik och fys). Orienteringsmoment ingår i alla pass. Fokus ligger på intervallöpning/distans beroende på ålder hos aktiva löparen.

Kartor:

"Strömsfors/Kolmårdens tak" och "Glotternskogen" släpps den 1/5 som träningskartor av O-ringen 2019. Du köper kartorna själv på oringen.se

Utrustning:

Boende och mat ordnas själv. Orienteringskläder, badkläder, löparskor, OLutrustning, kartkit köps av aktiv innan läger. Tränare medför kontroller för utsättning.

Träningar:

  • Banor och träning ges för orange och neråt av närvarande tränare. Svårighetsgrader på planlagda pass - vit, gul, orange. 
  • Violett och uppåt springer egenkomponerade banor på utsatta kontroller - hjälp att lägga lagom banor finns i form av erfarna löpare.
  • Feedback ges av närvarande coacher om efterfrågan finns - framförallt på kvällen. 

Övrigt:

På kvällarna grillar vi och umgås, eventuellt läggs lättare fyslekar typ twister för barn in. Eller så hjälps vi åt att gå igenom varandras träningspass med fokus på vad som kan göras annorlunda.

Lägersamordnare:

Carl Dinges 070-6755336