Härnäst på barn/ungdomssidan

  • 20 jun 2019

Vårsäsongen är avslutad och de flesta rustar sig för O-ringen och andra tävlingar runt om i landet. Men redan i augusti är vi tillbaka - då med ett SOMMARLÄGER FÖR BARN och ett UNGDOMSLÄGER. Då drar även UPPLANDSCUPEN igång.

Sommarläger för barn (8- ca 12 år)

Den 17-18 augusti genomförs det traditionella sommarlägret i Gånstagården. Mer information kommer från den Vitgula träningsgruppen under sommaren. 

Boka in detta datum redan nu! Det går också att anmäla sig redan nu - se följande länk: Barnläger

 

Sommarläger för ungdomar (ca 13-16 år)

Den 24-25 augusti genomförs ett läger för ungdomarna. Platsen är Sala OK klubbstuga vid Järndammen. Mer information kommer från den OrangeVioletta träningsgruppen under sommaren.

Boka in detta datum redan nu! Det går också att anmäla sig redan nu - se följande länkar: Ungdomsläger

 

Upplandscupen

Den 1, 7, 22 och 29 september går den traditionella Upplandscupen av stapeln.Här hoppas vi på ett riktigt brett startfält - med allt från nybörjarbarnen till 16-åringarna.

Läs mer om Upplandscupen på följande länk: Upplandscupen

 

Övrigt

  • Nybörjare - kom ihåg att ni i Eventor kan se exakt vilka tävlingar som genomförs i hela landet - kanske finns det någon roligt tävling där ni skall semestra?
  • Följ hemsida och sociala medier i sommar - många av oss åker till O-ringen, Eskilstuna Weekend, Idre 5-dagars m fl tävlingar och lägger upp inspirerande (!) bilder därifrån.

 

Tack för i vår önskar vi barn- och ungdomstränare!