Militära SM i Härjarö

  • 17 aug 2019

Första veckan i september hjälper OK Enen Ledningsregementet att arrangera Militära SM (FMM) i Orientering på vår nya karta i Härjarö. Detta innebär att vi dels behöver funktionärer men också rolig provlöpning tre tisdagar i rad.

Tisdagen 3/9 är det dagmästerskap på  eftermiddagen. Mattias och Malva är banläggare.

Onsdagen 4/9 är det OL skytte som börjar med en punktorientering, därefter liggande skytte. Sedan är det vanlig orientering (kallas här Fri-OL) innan man avslutar med stående skytte. Adam är banläggare för punktOL och Leif för FriOl

Onsdag kväll är det dags för stafett med två nattsträckor i Gånsta som Gustav lagt. Stafetten avslutas på torsdag med dagssträckor i Härjarö som Bosse lagt.

Redan nu på tisdag kväll (20/8) provspringer vi dagmästerskapsbanorna, tisdag 27/8 är det dags att provspringa nattsträckorna i Gånsta. Mer info kommer.

VI behöver en del funktionärer, mest på dagtid under veckan men också kvällstid för att flytta SI-enheter bl.a. Meddela till Mats när ni har möjlighet att hjälpa till så att vi kan göra klart bemanningsplanen från helgen innan till och med torsdag när allt avslutas. Vi ansvar för banor och kartor samt bemanning start och mål men inte t.ex sekreteriat.