Vintercupen resultat etapp 1

  • 24 nov 2019

Nu drar vi igång vintercupen, första etappen nu på fredag kväll.

Resultaten finns på eventor. ladda gärna upp ditt spår på Livelox.

 

PM För etapp 1. Banorna är lagda i Bergvreten-Gånsta-Husbergområdet. Banlängder; Lätt 2,0, Kort 2,3, Mellan 2,6, Avlång 3,5 och lång 5,3. Avstånd till start ca 500 m.  Banor i skogsterrängen och väg- stignät i villakvarteren så var försiktiga. Reflexväst rekommenderas! Långa banan korsar JP Johanssons gata! Några pannlampor är lagda på laddning främst för de yngre. Gånstagården öppnar ca kl 1730. Avgång till start 1800. Tävlingen avbryts 2000.

Klubbens äldre pannlampor (Silva med glöd- eller halogenlampa) kommer att avvecklas! Behöver du någon eller kanske reservdel, batteri, laddare eller liknande så maila mats.bernerson@telia.com så kan jag ta med i morgon eller på klubbfesten.

Hittills är tre etapper inplanerade:

  • 29/11 Natt, Banläggare Mats Bernerson
  • 8/12, Rasmus Steen
  • 26/12, Fabian Steen

Fler banläggare finns också klara men vi återkommer med datum. Dock finns det plats för ytterligare några banläggare. Hör av er till mig (matsl@omicron.se) när och var ni kan lägga en etapp, som vanligt är det fem banor som gäller.

Mats L

Fredag den 29 november genomförs etapp 1 av vinterns cup. Parkering och samling vid Gånstagården där även målet kommer att vara. Kl 1800 sker gemensam promenad till startplats (500m)  där sedan starten sker skyndsamt med en deltagare ur varje klass var minut. Vid spårsnö blir det gemensam start klassvis med en minut mellan klasserna. Sportident används PÅ DE FLESTA KONTROLLER men inte alla, då finns det stiftklämma. Startstämpling. Anmälan i Eventor  senast onsdag. Efteranmälda kan få vänta på kartutskrift så försök att anmäla er innan onsdag. Upp till HD16 får springa i patrull med max tre deltagare. PM publiceras på torsdag. Efter tävlingen finns glögg och pepparkakor att fika.

Välkomna Mats och Clary

070-2952199