Anmälningstiden till 10MILA-truppen förlängd till den 25/1

  • 20 jan 2020

Fantastiskt vilken respons på 10MILA utmaningen. För att vara så här tidigt är anmälningsläget riktigt bra. Vi har redan 3 lag klara men behöver fortfarande fler anmälningar för att fylla lagen och ha reserver. ANMÄL DIG (eller dina föräldrar) NU!

Otroligt vilken trupp vi har inför årets 10MILA och damkavlen. Redan 21 män och 6 kvinnor i truppen. Dessutom en markafunktion. 3 + 3 var kanske att spänna bågen för hårt, den strängen har nog redan brustit. Men fortfarande finns alla chanser i världen att få ihop 2 damlag och 2 herrlag.

Men vi behöver få in några anmälningar till för att fylla lagen, framförallt damer, och sedan behövs det alltid några extra så att vi har reserver. Vet att det finns ett antal kompetenta löpare som är i hyffsad form som inte anmält sig ännu och jag hoppas vi alla kan hjälpas åt att påminna och motivera dessa att anmäla sig snarast.

Det är onödigt dyrt att anmäla lagen för sent så försök bestämma er och meddela mig senast lördag den 25 januari på planeringsdagen.

Läs gärna vår gamla reseskildring från 10MILA 2014 i Eksjö för att komma i stämning. Eller följ länken nedan för att komma till 10MILA:s hemsida och läs lite mer där om evenemanget och tävlingarna. Länk till 10MILA 2020

Patrik Steen

patrik.steen@enkoping.se

070-14 14 117

 

Anmälningsläget 2020-01-22 kl 10:46:

Damer 6 (15), 1 lag klart saknas 4 löpare och reserver:      

Bettan Lindblom Larsson

Malin Kollberg

Lena Flodin

Camilla Adlerteg

Malva Steen

Emma Bernerson

 

Herrar 21 (30), 2 lag klart, men det saknas reserver:

Adam Lilja

Andreas Eng

Henrik Åhman

Johan Malmström

Patrik Steen

Per Ågren

Rasmus Steen

Stefan Berg

Ville Fontell

Anders Södersten

Fabian Steen

Joachim Hellquist

Edvin Wiklund

Anders Westerberg

Martin Larsson

Gustav Johansson

Mattias Olofsson

Henrik Törnqvist

Simon Bernerson

Niklas Wiklund

Samuel Norén

 

Markan:

Helena Dominique

Birgitta Petersen