Program Planeringsdagen lördag

  • 21 jan 2020

Här kommer programmet till planeringsdagen nu på lördag 25/1 kl 9.00 i Gånsta. OBS Alla medlemmar är välkomna oavsett om du har någon speciell roll eller inte.

Samling kl 9.00, mingelkaffe finns från kl 8.45

9.05 Presentation av dagens program

9.15 Uppstart kalender. Syftet är att vi under dagens ska få in alla datum för alla verksamheter (I alla fall de datum vi nu känner till), dels för att få en överblick, dels för att undvika datumkonflikter. Kalendern som finns på en dator hanterad av Anders Sö och Mats B är tillgänglig hela dagen.

9.20 Uppstart budgetarbete. På samma sätt som för kalendern så kommer Åsa M att efterhand samla in de budgetar som respektive kommitté och grupp kommer fram till. Målet är att ha ett bra underlag för den budget som styrelsen sedan kommer att lägga fram för årsmötet måndagen den 24 februari.

9.25 Framtagning av program för vårens alla tisdagsträningar. Eftersom vi just nu inte har någon träningskommitté så gör vi denna panering idag. Våra tisdagsträningar är så centrala för vår klubb så därför börjar vi vår planeringsdag med detta. Birgitta P leder denna punkt.

10.15 Fika

10.30 Diskussionspunkt: Vårt Hittaut-projekt gör succé, hur kan vi utnyttja detta i klubbens övriga verksamhet? Helena D leder diskussionen

10.50 O-ringen 2020. Hur organiserar vi oss för att genomföra detta så framgångsrikt som möjlig? Birgitta P och Mats L leder diskussionen

11.10 Information om hur vi ska jobba med kartor i framtiden. Anders Sö berättar om detta.

11.30 Information om kommunens nya bidragssystem och vårt avtal med kommunen. Mats L och Helena D informerar.

11.50 Uppstart grupparbete. Här är meningen att varje kommitté och grupp ska planera sin verksamhet 2020. Varje kommitté och grupp har ett eget kapitel i ”Verksamhetsplan för OK Enen 2020" (mall kommer att skickas ut separat). Underlag till verksamhetsplanen ska tas fram. Denna verksamhetsplan ska vara klar inför första styrelsemötet efter årsmötet. Underlag till budget och kalender lämnas in enligt ovan.

12.00 Lunch, traditionsenlig pizza-buffé

13.00 Arbete i grupper och kommittéer

14.30 Fika

14.45 Samling för att sammanfatta dagen

16.00 senast. Avslutning

Om ni har synpunkter eller tillägg så maila era förslag till matsl@omicron.se

Välkomna!

Styrelsen