Äntligen! Provkollektionen här!

  • 6 mar 2020

Efter sju sorger och åtta bedrövelser är äntligen provkläderna i Gånstagården! Webshopen är nu öppen t o m tisdagen den 17 mars. Snabba ryck således!

Allmänt

För att kunna beställa kläder måste du skapa ett konto hos NoName. Instruktion för det finns längre ned. När du har skapat kontot kan du beställa. Klubben subventionerar vissa av plaggen - och de priser du ser är de du skall betala själv. Klubben faktureras mellanskillnaden.

Kläderna tillverkas efter att webshopen stängts. Därför måste vi komma upp i ett minimum på 10 plagg av resp modell för att det skall vara försvarbart att sätta igång tillverkning. Kommer vi upp till 5-6 plagg kan klubben köpa in resten och lägga på lager. Lagerhållning låser dock klubbens kapital i onödan och vi vill helst undvika detta.

Den tröja som hittills varit populärast (och därmed säkrast att få hem) är Battle Shirt. Avseende jackorna är det Warm Up Jacket som varit mest beställd. Vi är rekommenderade att göra en separat beställning av mössor (Champ Hat) och buffar (Headwear) om sådana önskas.

Christel Berg samordnar beställningarna.

Gör så här:

  1. Vill du prova kläderna - besök Gånstagården tisdag 10/3 eller 17/3 kl 18-19. 
  2. Följ denna länk och skapa konto i NoName Webshop.
  3. Gå in i Webshopen och ange koden 00105OKE för att beställa till våra priser.
  4. Vid midnatt den 17/3 kan du lägga din sista beställning.
  5. Meddela Christel per epost om du vill ha en mössa/buff så gör klubben en separat beställning. Du faktureras då beloppet.
  6. Invänta den 8 maj då leverans är utlovad.