Rapport från senaste styrelsemötet

  • 28 maj 2020

En rapport från vårt styrelsemöte onsdagen 20 maj

Maj är ju en av årets höjdpunkter med jättefina tävlingar i mellansverige och södra Norrland. I år får vi inte uppleva något av detta men vi försöker alla att göra det bästa av läget.

Våra tisdagsträningar kombinerat med veckans bana har fungerat bra. Nu laddar vi för 3-dagars där vi kommer att höja tävlingskänslan genom att åter använda oss av SI-enheter ute på kontrollerna. Ungdomsverksamheten har i stort kunnat fortsätta som ”vanligt”. Årets nybörjarkurser för barn och vuxna hade rekordmånga deltagare (även om vi förstås höll oss under det rekommenderade maxantalet 50 personer).

Hittaut är en riktig kanonsuccé, Corona anpassningen fanns liksom där från början. Redan nu har vi passerat antal deltagare som vi hade under hela förra året. Enköping ligger på 5:e plats utav 56 orter i Sverige! Även skolutmaningen och friskvårdsutmaningen ligger i topp i Sverige.

Årets Midsommarlunk kommer vi att göra om till en Sommarlunk som ni kunde läsa i EP.

Vi kommer också att försöka utnyttja tiden nu framöver för internutbildning och kanske arbeta med att utveckla föreningen, varför inte börja bygga upp en motionsverksamhet. Vi kommer snart att lägga ut en enkät på hemsidan där ni kan kryssa i vilka internutbildningar och vilken föreningsutveckling som ni vill hålla på med. Håll utkik!

När det gäller vår ekonomi så är den helt OK även om vi hoppas få lite coronastöd från RF.

Våravslutning måste vi ställa in men vi håller nu på att ta fram ett program för höstens träningar och vi kan väl hoppas på att få börja tävla igen men med restriktioner. Vi hoppas också att kunna få arrangera Oktoberracet. Sedan är det dags att börja tänka på O-ringen förberedelser igen.

Avslutningsvis: Fortsätt att följa Folkhälsomyndighetens anvisningar och vara rädda om varandra.