Information från senaste styrelsemöte

  • 29 jun 2020

Vi hade styrelsemöte i onsdags, här kommer lite information över de ärenden vi behandlade.

Ekonomi. Vår ekonomi är god och vi har nu en budget som har lite marginal.

Tävlingar i höst. Vi har inom Upplands OF ett samarbete för att få igång tävlingar i höst även om restriktionerna på max 50 personer finns kvar. Metoden bygger på principen "Drive thru" där löparna går från parkering till start och från mål direkt till parkeringen. Genom att släppa iväg 50 personer i halvtimmen tror vi att det är möjligt att undvika trängsel. Målet är att under 4 timmar kunna ta emot 400 deltagare.

Oktoberracet: Det betyder att vi nu planerar för ett Oktoberracet enligt principen ovan. Tävlingsplats är Motorstadion och området är Fagerskogen.

Kartrevidering: För att kunna använda Fagerskogskartan så kommer vi själva att revidera kartan där. Arbetet är redan igång och vi kommer också att revidera två andra kartor under sommaren och hösten.

Sommarbanor: Det finns nu många banor att välja på på vår hemsida som kan användas under juli och augusti. 1:a september sätter vi igång med tisdagsträningar igen.

Lärgrupper: Vi har fått in en hel del svar på vår enkät om lärgrupper. Vi håller på att bearbeta svaren ocjh återkommer med aktiviteter i augusti.

Ut och testa våra sommarbanor och ha en riktig skön men aktiv sommar!

Styrelsen